Juldagen

Igår var det julafton, det var en bra julafton! Härliga julklapper, de flesta var bra! heheheheh

Nu sitter vi och ser på polarexpressen i det oändliga julmys och äter chokladkolor för hela bunten! Granarna glänser och doften av jul flödar i hemmet! Mammas julklapp hon fick av mig står bredvid i lågor, allt blir inte som man tänkt sig.

Nu ska jag dricka julmust och leva mig in i julen, aaaaaah.


MERRY X-MAS

Nu är det den 24 december, dagen som alla väntat på (utom jag) Hipp hipp hurrey!

allt är klart, så nu kan jag ta det lugnt imorgon och lata mig hela dagen... Den där boken lockar mig!

aj, mitt ben gör så jäkla ont kände jag nu. 
 
Granen är finare i år, den är liksom totalt utflippad! HELL YEAH IM A COWBOY!  wilda western typ.

Familjen (tomtenissarna) har gjort ett bra jobb, men nu ska jag återgå till sängs, det var ju så mysigt att slippa all stress! God natt allesammans, och God jul på er!


busig tomte



 


Dagen efter? Nej, före!

Idag är det dagen innan julafton! Har vart inne i köket, lagat chokladkola och fixat med pepparkakshus. Men nu har jag börjat tröttna på julen, så imorgon då tänker jag ligga i sängen hela dagen och läsa en bra bok helt enkelt. Allt har blivit så ytligt och folk vill bara visa upp hur mycket cash de har innanför läderrocken. Nej, bojkottar det gör jag, gör det du med! Men vara med och göra andra glada såhär innan julafton kan man ju faktiskt bjuda på, eller hur?!

Granarna är inne! Det ser faktiskt ganska cp ut med två granar med whatevah, tänkte nyss på att vårat granpynt har minskat gaanska så mycket, kanske för att våran jävla cp gran förra året VÄLTE typ tio minuter efter att vi klätt den. Massa julkulor pajade såklart. krash, boom bang!

Nu hör jag Kristinas absoluta favorit julsång spelas inne i köket, Nu är det jul igen. Det är ju svårt att inte ryckas med i den glada och fyndiga texten/rytmen! "samma terror år efter år" ganska bra stycke där faktiskt, det stämmer!

Min chokladkola står ute för att stelna, ska nog se om det börjar bli klar! Sedan ska jag nog gå och lägga mig, familjen får klä granarna utan mig i år, jag är helt slut!

god jul, ät inte för mycket julgodis bara, hehe^^:P

Förresten, se vad jag hittade på nätet?! Ser ni vem det är, PÅ KLÄNNINGEN?! Det är galet coolt!
man kan ju säga att det är svå skönheter på bilden! ^^ eller huuuuur?

Guess whos back, back again!?

Halleluja! PRAISE THE LORD!



Jag kör lite braxana just nu, bubblegumgirls verkar gått i ide men vem vet, kanske den vaknar upp till våren igen?!

Idag har jag vart i skogen, det var kul! Lekte att jag var en riddare från forntiden som blev angripen av termiter, ganska kul faktiskt! Högg en gran gjorde jag också, gick och visslade till love in stereo med ola, den är grym!

Tjarå, nu ska jag göra nått annat!

ps. snart är det julafton!


RSS 2.0