мой тайна на Москва́

här sitter jag och skriver om kärnkraftverk :) såå spännande, rådissar alla mina kompisar för kärnkraften. så nu vet ni alla hur mycket ni betyder för mig :D


mitt kärnkraftverk utanför moskva

XOXO
BRAXANA


webcam

hey jag camar med stina just nu :) wie

Min hals är så sjukt äcklig den kliade jäääättemycket idag bara för att den är så himla äckligt torr och bah nej gud vad äckligt. när jag kom hem från dansen var det typ olidligt ville typ duscha bort hela kroppen. men det gick inte :( men ah nu sitter jag i alla fall med en fin sjal runt min hals som ska hålla mina naglar borta. kli...kli...

I veckan har jag haft två prov, fekB och matte. gud vad tråkigt tänker ni då, och då säger jag: vad vet ni om det?

en annan sak, igår när jag gick hem från bussen så doftade det liksom vååår, eller ah lite det doftade liksom knoppar typ (INTE ASFALT -.-) ah, men sen av någon anledning så blev jag typ andfådd? eller det var jobbigt att andas, hehe det är väl andfådd.


så fin bal :)

XOXO
BRAXANA


MOVE MOVE CHECK OUT THE GROOVE!

HEEEEY nu ska jag snart iväg och dansa, jag är på GGGG det ska bli najs! jag brukar vara på shejkhumör på tisdagar, hm kanske är det för att skoldagen är så lång? JAG VET DÅ INTE MEN DET KNAKAR I MINA BEEEN! *knak*

ni kan ju också dansa under tiden jag dansar!


XOXO
BRAXANA


NOOOOOO

ska plugga fekke nu. blä vad jag inte gillar det just nu, känns inte bra och prov imorgon nejnejnej det bådar inte gott... MEN ingenting är omöjligt, wey vi satsar på mvg =)

bye amigos, nu ska jag försöka förstå allt jag inte förstår vilket är lite för mycket för att vara dagen innan. blääääh, FIGHT FIGHT FIGHT!!!!


me right now

XOXO
BRAXANA


TÄNNIS

wey, sitter och pluggar i fjällmörkret. ska nog hälla upp ett glas cocacola och plugga vidare, heja heja!

har lite ont i magen... det fixar colan.


XOXO
BRAXANA


update TÄNNDALEN

yes amigos. jag befinner mig i en fjällstuga UTANFÖR tänndalen typ, ah asså här är det rena rama wildlife. För att inte tala om igår när vi kom fram. klockan kanske var 22.00 och dady lämnade bilen för att leta rätt på en skoter som skulle stå gömd någonstanns bakom all snö. det snöade och blåste ganska mycket ute och det var nattsvart... pap försvann, sedan såg vi hur lampor tändes nere på fältet: far hade hittat skotern och fått igång den. Han åker först upp mot stugan för att hämta en släde så vi kan lasta på all packning. sen påväg tillbaka ser vi honom. men sen försvinner han. TADA, han körde fel, TADA 2: han fastnade med skotern. Fältet mellan oss och huset var täckt av djuuuup snö. skulle vi klara det? Pappa lyckades komma upp till huset, sedan vandrade han tappert över fältet med ficklampan, där väntade vi. Han kom. Vi följde med, all packning var kvar i bilen. Vi vandrade över fältet, ibland sjönk vi ner i träsket med tappert kravlade vi oss upp igen. Tillslut, så var vi framme vid stugan. Så dagen har spenderats här i stugan, de andra har hämtat all packning, jag har pluggat (pluggar fortfarande) och ja vi har väl boat i oss helt enkelt. mm. fast av någon anledning tycker jag att det känns som om all mat är rutten. hm, den är ju inte det men ah.

man känner sig lite off här, men det kanske är bra att vara off. nu ska jag fortsätta med mitt plugg.


min coola papa som topmodel!

XOXO
BRAXANA


BARA EN VISS DEL AV BEFOLKNINGEN FÖRTJÄNAR ATT BÄRA MITT NAMN

SÄMST att fucking anna bergendahl vann melodifestivalen. laaaame. det enda bra med henne är väl hennes förnamn. hon är inte värd det. sen är jag också sämst.


VARFÖR GUD?

XOXO
BRAXANA


salem al fakir




harmoni

XOXO
BRAXANA


SATURNUS


idag är det lördag, vad har braxi gjort idag undrar ni.
listen to this:
Jag har åkt ner till idrottshuset för att dansa, först 12.30 men nej då var det ju imorgon 12.30 vi skulle vara där
 -.-  ringer stinis, eller ah jag bad henne ringa mig. Min mobil är aspank. har typ 1 krona tror jag. men ah så jag gick en liten promenad på stan tills Stina joinade mig, hon köpte hörlurar med SNAKES! och sen gick vi och fikade, eller ah JAG fikade, stina taggar ju inför beach 10 så ah, hon drack vatten. så dukkti. jag kan inte hålla tassarna borta så det blev en vaniljbulle för mig! MEN SEN skulle jag dansa igen på riktigt klockan 14 så då drog jag dit och shejka lite. Sen hem, kusinen eleonor kom med sin lille son Kalle. Det var trevligt, älskar bebbars alla miner. resten av dagen kommer jag tillägna den otroligt drivande killen Ivar Kreuger. Vad ska ni göra? ALLA SOM LÄSER SVARAR, den som ska göra det som jag tycker verkar roligast får ett prize.

nu ska jag saya byebye till er.

ariba

XOXO
BRAXANA


hopp



XOXO
BRAXANA


klikli

waaah min hals kliar. vill ha krääm. fredag najs. nästa vecka blir det lilla tänndalen för min del, wey. äter kexchoklad mmm. har ätit chips med dip poch druckit avslagen cola. mmm godaste. ätit kött med råstekt potatis och bearnaisesås................  en soft fredag. JUSTE MÅSTE RINGA LINAA!!!!!

hasta la vista, GLÖM INTE NEWBODY!


braxi right now.

FÖRRSTEN, DEN 8 MAJ ÄR DET LADY GAGA FÖR MIG LINA OCH ALICE! TAAAGGAAAAAA YEAH MAMA

XOXO
BRAXANA


GOD NATT


god natt

XOXO
BRAXANA


YOU NEED A NEWBODY!

The Johnny Thompson Singers – New Body <-- LYSSNA PÅ DETTA SAMTIDIGT SOM DU KOLLAR PÅ DETTA http://www.eyemag.se/core/main.php?SITEID=fc277&PROJECTNR=3531

JAG VET ATT ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG ÄLSKAR ATT DANSA OCH BARA LÅTA ALLA KÄNSLOR SVETTAS UR KROPPEN, DÄRFÖR BEHÖVER NI ALLA LITE BRA KLÄDER ATT SVETTAS I!!! SÅ GÖR SOM BRAXANA: KÖP NEWBODY! ni anar inte hur fräsch man känner sig, det är helt sjukt och man kan dansa hela natten lång när man bär NEWBODY! aaah, om ni sumpar den här chansen att köpa NEWBODY av BRAXANA så ja, då vet jag inte vad det är för fel på er. Jag kan till och med välsigna era varor om så önskas! DESSUTOM ÄR DET LITE VÄLGÖRENHET I DET HELA, för visst vill ni se BRAXANA och hennes danskollegor dansa i raffiga, coola, sensuella kläder på SCENEN!? JAAAAAAAA och vilken tur ni har för om ni köper NEWBODY av mig så kommer du bidra till att vi får helt madda fakkin awesome outfits att bära vilket gör oss alla så sjuuukt lyckliga! SÅ KOM IGEN NU!!!!
Jag vet att du vill köööpaa.....

Klicka för att stänga bilden



kom igen, finns det något negativt med det hela? NEJ. så KÖP. man kan alltid behöva en extra trosa. 

XOXO
BRAXANA


CIAO BELLA UNA PIZZERIA GRAZIE!

HEY, nu hör jag hur min padre brummar med bilen utanför. HAN E HEMMA! och vet ni vad det betyder? PIZZAAAA, fast PIZZAN ligger faktiskt redo i köket, vi gillar att leka lite italiaano.

nu kom far upp för trappan, CIAO BELLAS!


pizza=fet? vem vet...

XOXO
BRAXANA


KOMPOST

heeeeeeeej, är det bara jag som noterat att solen skiner? eller ah kanske inte just nu men tidigare idag... mysigt.

Jag har tänkt på en sak ganska länge nu. alltid när jag ska slänga mat i komposten så är påsen alldeles för liten så det hamnar alltid utanför, det är den bruna påsen jag snackar om nu. VARFÖR är den ine större så man kan vika den över kanten så att det inte hamnar massa äckelmat i själva behållaren.


Nu ska jag tydligen skaffa skype så jag kan snacka med mina vänner där. HASTA LA VISTA


himla äckel nu fick jag hicka.

XOXO
BRAXANA


KUNGEN

hellloooo just nu visas det gamla kungliga bröllopet på tv!
Idag var det nästan vår ute, eller ah imorse när jag vandrade till plugget var det -7 men sen blev det väl + under dagen med solens varma strålar! Mmmm.

Ska nog gå och äta sån där kladdkaka snart. gud vad gott med ett glas mjölk. aaah.

school was cool. nu ska jag återgå till lite skolarbete och mysa :)

jag bjuder er på en fin bild från helgen som jag snott av ALICE!

de dem inte visste var att de var lim på fönstret, vem vet kanske står dem där än idag?

XOXO
BRAXANA


update!

ello mina kära läsare. deeenna helg har jag spenderat i eeeskilstuunaah på distriktsstämma. Det var roligare än vad jag trodde! wey.
alice balice var en modig själ när hon stegrade med stora steg upp mot talar(bordet?) för första gången och gud så duktig lille alice från björsund var! en stjärna *! Jag var nog mer nervös än vad hon själv var, jag började kladda på mina papper så kom jag att tänka på att jag inte var en så bra kompis när jag sitter och ser ointresserad ut när hon står och talar! Men jag lovar ALICE, jag lyssnade på allt du sa och du e klok som en uggla. men mina nervér spelade mig ett spratt (a) mama is proud.
sen var det middag, kanske inte helgens höjdpunkt, sen vare lite shejk *svänger lite diskret med höfterna* Sen gjorde jag inbrott hos alice och cis och slagga som faaaaan typ, o de va oxå najs.
nu ska jag ta en sipp av min cola bredvid mig. Mmmm vad gott det var. avslagen och sval.
egentligen borde ja ha pluggat idag men neee, jag har snackat i tellen men Stina och Lina och sen så har jag chillat helt galet mycket. Nu funderar brrraxana på att joina soffan och tvn. FÖRRESTEN, måste kolla upp när vi kommer hem från grekland den 8e, GAGA IS IN SWEDEN DEN 8 MAAAAJ!!!!!!
fortsätt simma =)
XOXO
BRAXANA

RARARRARARARAAAA

glöm och dröm jag är pissed off just nu.



XOXO
BRAXANA


Torra torsdag

hello hela jag är torr. ansiktet stramar när jag rör på det tillexempel pratar :) eller ler. *ler*

snart är det dans, ska fixa lite sen wrooom ner till i-huset! Kanske blir det lite westside idag igen?

yoyo how broe.



XOXO
BRAXANA


HOPPIBOBBI



Heeeellooo! Braxana är en busy woman nuförtiden så det blir inte så mycket pladder här i blåggen.
men här kommer en liten hälsning från mig och mitt liv =)

Igår fyllde ballaste JOHANNA 16 bast, wey så nu e hon inte lika utanför längre :D Även fast du e så långt borta från oss alla så är du nu ett steg närmare guldet!

Jag längtar efter HOTHOT CHILI MAMA väder, täänk vad skönt att det är så varmt att bussen är sval. och bah mmmmmmm.

nu måste jag plugga, (BUSYBUSY!!!!)

xoxo
BRAXANA

RSS 2.0