hello hey whats your name

sang vickan silvstedt a long time ago (är ju kung på engelska nu när jag måste mezza på english) (mitt tangentbord på mobilen är antingen chinese eller english :))

Idag var det fika med Lina och Issi, sedan jobb! sen hem till lite fläsk och löksås! Får just nu en update av min Diva från la french riviera!

Imorgon är det jobb igen! say whaaat

har inget att skriva, aah min mun törstas! ÅH skynäs om du läser detta, såg din insta och dina små boys alltså buhuuu so damn sweeet!!!

mitt hår ser ut på detta vis naturligt, tovorna are back <3
 
XOXO
BRAXANA
 
 

hatar min jävla hud

den ska alltid förstöra


snor

snorig hello :) 
 
sitter och lyssnar på kanye in tha sofa... försöker samla lite kraft! kan behöva lite power... älskar dessutom att mina älskade kardashians dyker upp lite då och då i texterna! Nyss var det Scott, big love!
 
Kan i vilket fall behöva lite power in my body, måste öva sång också... så ska väl snart byta ut kanye till lite chicagooo oh la laaa!
 
Hur fult förresten, vi sjunger chicago nu och så dansar vi till det med issi, så slår jag på E! och det är THS, USHER... precis när jag slår på så berättar dem att han entrade MUSIKALSCENEN i CHICAGOOO!!!!! jag bah omg.... god, are you playing a game with mee?
 
Nu lyssnar jag på bieber istället (A)
 
aja, är snorig i alla fall, tröstar mig med lite chocolaate! köpte vaniljmunk idag, vaniljkrämen är såå gooood
 
ska vi bjuda på en livebild?
kom på att jag inte bara är snorig är torr också, men det är väl standarn... borde jag verkligen äta choklad? JAAA =D =D =D

Big bad biebs


in the sofa

Undrar om mitt favoritställe är the sofa? 
 
ligger i den nu i alla fall, har brottats med magsmärtor men jag tror jag vunnit kampen..! tog precis en snabb titt på godisskålen på bordet... den är något för långt bort för att man bekvämt ska kunna ta sig en bit, man måste liksom sträcka sig en bit ut från soffan. Nu testade jag att bara sträcka ut handen från kroppen, vi vet naturligt liksom och det saknas kanske 15 centimeter... So lame. måste alltså anstränga mig och sakta resa mig upp halvvägs för att sedan sträcka ut kroppen och ta en godbit. aaah gjorde det precis och det är ju jobbigt, jag orkade inte kika i skålen för att se vilken jag ville ha, alldeles för oskön position, grabbade hela skålen istället!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
victory
 
nu behöver jag bara blåsa upp magen för att skålen ska hamna i perfekt position för mig att välja godsak! Såg precis på bilden att det gömmer sig en svamp i skålen, var evigheter sen jag åt en godissvamp! 
 
nu blev den magsvamp istället
 
XOXO
BRAXANA

RSS 2.0