åhhré


Tittá vilket härligt sms Klará skickade igår, se och njut mina damér och herrár!
00.40 ikväll hoppár vi på tågét mot... ÅRÉ!

dámn

Inte världéns bästa dag, men jag köpte glajjór i alla fáll.

jättésött!

SUNDÁY

HEYEHY, yesterday var najs! Glammig kväll med buller och bång! :D Dessutom fick jag en gratis läppförstoring (a) Jag menar, varför betala massa pengar? Visst det här är inte heller permanent men det är ju bara att göra om det när "svullnadén" gått ner. Really nicé! 
Idag är det sunday, soldagén :D Men den var ingén sol :( Eller vänta nu. Nu ska ni få gissa vad jag har haft för mig! Jag har vart i Singaporé, Italién och Malaysia tror jag...OCH, sett en jättevackér soluppgång. Men, ändå var jag kvar i Sverige heela tiden. jag vet, omöjligt ellér hur!

Det rätta svaret: Jag har vart på Arlanda och i en sån här flygsimulatór, asballt. Det kändes verkligen som om man flög, Så såg man "ut" och då var det soluppgång i Singapore så jag såg solén :)<3 Man kunde knappa in olika flygplatser som man villa lyfta från osv. Det var helt cp för man kände verkligen att man landade osv. Fast egentligén var man bara i en vit lådá. Tänk vad fult det måsté se ut utifrån, en liten lådá som flängér runt! Det var najs i alla fall.

Nu vet ni vad jah har haft för mig. Snart är det daX för Åré ålé ålé! *pirrigt*
good bye

who let the dogs óut?

Hejhej igén allihopá!

Idag börjadé jag dagen med att åak ut till Klara, där provade jag lite grejér till Åre :) Jättésnällt av henné. Sen åkte hon med oss in igen till city. Sen så dansadé vi på Ilian, Klara hängde med så gott hon kunde! Sen gick vi en snabbiiiis på city för att hitta presentér till K och M, till Kristina (NU FÅR STINA OCH MAJA BLUNDA) köpte vi godis och ett diadém, Maja kommer få två nagellack, ett ljust rosa och ett lite mer vitt och en bunt armbánd :) Hoppás de blir nöjdá! 
(NU KAN STINA OCH MAJA BÖRJÀ IGEN)Linn kom också med vid Ilian :) Hon är en av oss nu igen, hon har lämnat sin bruna ton mot den ljusare... Vi tar över... sakta men säkért. 

Ikväll är det glám som gällér. Funderar på att dra fram min midsommarklänning, det är som en kroppsstrumpá i nät oså är det paljetter som liksom växer upp på bena och sedan blir det färre och färre desto längre upp man kommér. Själva nätet är i lime och sen så har man en latex bodysock under, jag har en i silvér och en i svart. Tror nog att det blir den svartá! Men nu ska jag fiká, sen ska jag börja fixa inför den stora kvällen. wow, vad spännandé!
 HASTA LA VISTA!


en bullé med vanillá &chocó


Fred AH!

Lite fyndig rubrik, liksom typ Fred? svar: AH! Liksom att alla vill ha fred :)<3 Men samtidigt blir det fredag! ^^

Idag var det chill, sen dansá ja. Det var en befriandé timmé. Har gått och burit på så många känslór under veckan och att få släppa loss och bara vá kändés mer än bra. Jag bara la mig på marken och började slå med nävarná i golvet, jag släppté några diskreta och elegantá tårar som föll ned på golvét som dagg(maskár). Jag drog i mitt hår och kändé mig levandé, har jag någonsin berättat att jag, Braxaná, lever för danzén?! Åh, den gör mig så levandé, tänk om jag kunde få dansá med Chippén en dag. what a dream come true(à)

Lalalaaa, imorgon ska vi dansá på St.Ilian kl. 13.00 KOM DIT OCH SE PÅ OSS SHEJKÀ LOSS! vi ägér.

IMORGON ÄR DET PARTY HOS STINA DESSUTOM, MAJA OCH HON SKA FIRAS (äntligén, som vi längtat) DÅÅ ska jag danzá jättemyckét!
byebye its american pie.


sägér bará: Girlpowér! VARNING ALLA KILLÀR: Mucká  inte med en Swayaré!!!!!

ni får låssas att de e Chippén (à) (egentligén Dhani, inte så dum han hellér, men Chippén äger han!!!)

TORSDAG, snart fredág

HEEEEEJ, ska lägga mig nu. Är klar med svenskan *hiphip, hurrey, hiphip, hurrey* God natt, snarká inte, det låter så illá! hahahahha, skojá baraá, hur ska du kunna vetá om du snarkár?!?!

kanske drömmér om sommarén?

Kristinas solbrillór, ska köpa likadana, om de e okej för dej stina???? (a)

Våfféldagen!

Idag är det våfflornas dag, pannkakán då? :S Vi ska äta våfflor till middag, MUMMAMUMMAMUMMÀ!

Idag var det engelska nationella sen skulle vi sälja spelén. Vi ställde oss utanför paus, men då kom Johanna och Lovisa och Jojjo snodde våra kundér. Då bah biátch. Sen fikade jag Klara och Maja på gredelin, jag åt en Sverigekaka med gräddé, Klara en chokladkaka och Maja en hot chocolate! Sen drog Maja, (var det särskilt schysst?) Men jag och Klara satt kvar, sen mötte vi min syrrá, sen gick vi hem. Kollade på sweet sixteen, vi blev gröna av avund. Tjején var så vackér!!!!!!! :(

Vet ni vad. Nu ska jag vispa ihop lite smet.

Can you keep a secret, can you keep a secret, Im in love with you!


jag känner inte dóm!!!!!

Till dej Benjamin (a)<3


(a)

HEY
, äckligasté vädret eller? Först bah sol och lite snö. sen bah HAGELSTORM! Nu "duggar" det bara lite snö som virvlér ner från himlen. Vägen hem från idrottén var seg, jag gick i slowmotion, jag vet. Jag lärde mig det hos en guru förut :)<3 Idag ska jag göra klart svenskan. Önská mig lycka till (á)

Sitter och lyssnar på en ascool låt, yeyeye. Jag bara ÄLSKAR funky musik!!!!!! :D

Imorgon ska jag bli G på matten också, kanske på svenskan också? Ägig jag é.

haha, nu har ni fått höra massa skolsnack! Kul? kanske om du é en plugghest?? men om du är en av de här tjejerna som sminkar sig i klassén tycker du nog att JAG är värsta pluggiseén. Alla tycker vi olika, det är just det som gör oss unika! Hur coolt är inte de? Juste, mer skolsnack! Hade nationella i engelska idag "hello" men ah det gick (y)*
Au revoir nu ska jag ge mig på svenskan! (a)

* (y) är en symbol för "tummen upp" (kommer ursprungligén från msn messengér)

vicka på höfterna och häng med i rytmen

AAAAaaaaaaa hooked on a feeling! *nanana*

Snart är det dags att shejká lité. Röra på kroppén är viktigt för att vara pigg i knoppén! Tänk på det och dansa loss, rör dig till rytmer från trummans lock, sjung som om du snart ska dö, känn dig fri som en ungmö!

lalala, funderar på att bli låtskrivare (a) har provat lite powérballader men njaa, ni kan få ett smakprov: When I see you smile, I want you to be mine, you make me feel alive. I love u Starlet. (starlet är då tjejen i sången)  

ajá, jag ska dra mig härifrån. snart är det dags för Åré, kläm på dé!

heii dah :P^^


christina loves chess! (and its true)

(á)


Can you feel the love tonight?

halli hallå där ute! Idag fick vi våra helcoolá avslutningskläder!!!! På mina stod det "Kans" , ni vet, jag kallades för det i Bulgarien, dem tyckte typ att jag var knasig så de kalladé mig Kans! så klockrent, dingdong! (de kunde inte uttalá knas, charmigt va?)

Hade bildredovisning, wow säger jag bara! Josefine har ett sådant engagemang i sitt arbete och man ser verkligen elden i hennes ögón! Det är jättefint.

vad äré på tv ikväll? Jag har ingen aning... kanske någon kriminálserie? Det vore intressant, jag älskar att se badboys åka fast! haha, de ser alltid så himla nyvakna ut, oså bah: ööh, vaa? jaag? née!? haha, det är kul!

Men hey, vad sägs omén bild?


Beautylovér!

Bonjour! En måndagkväll som denna känns det väl helt underbárt med ett litet inlägg om det yttré! JAJAJA!

Först skulle jag vilja berätta om en helt otrolig ansiktsmask från Uzbekistán! Det är en guldmask med daggmask fjäll som ska vara som en sammetsduk för huden, lovely! kolla bara in de här helgrymmá före/efter bilderna!


Kolla bara på före-bilden liksom! Riktigt läbbigá finnar på kinderna och i pannan, dessutom verkar det ha kliat ganska mycket med tanke på alla rivsår! Sen ba, gold, och så Woilá!  Mirakelmask, for sure!!!!!!!!!

En annan lite modegrej som är poppis just nu i Bulgarien är att snagga sig på ett lite humoristiskt sätt! Kolla in Dán's frilla liksom (han är en gammál kompis från bulgarien, han jobbade i strandkioskén)


Dán is awesome!


är du också trött på att klippa naglarná 24/7? Då har St: tropez alternativet för dig "nagelkrabban". Det är en liten krabba som kvick klippér av dina naglar med sina klor! Hur smidigt är inte det? Tänk att ha en liten krabbá i badrumslådan att ta fram när naglarna börjar leva sitt eget lilla liv. Dock så kostar en sån här liten sötnos ganska mycket. Men om du är villig att lägga ut en 15 000;- så skulle jag säga go for it!  De har blivit tränade sedan barnsben av en såkallad CRABCOACH.

här har vi en liten "nailcrab" how swéet?


Men som sagt, för att ha ett vackert yttré måste man ha ett vackert och fullbordat inré. Därför börjar jag varje morgon med en tallrik gröt, det är mitt hemliga vapen, don't tell anyone!  Mitt motto - Ät mycket gröt, så bliru söt!



xoxo, braxana

TUUT TUUT

Tågét till Åre är bokat, det sprättér i kroppen på meeje!
nattåg liksom, lite spoooky. men samtidigt spännandé




(jajajajajaja, mitt beautyinlägg kommer snart ska ni se (a))

Maja på linjén

heyhey everybodý! Sitter och snackar med Maja på andra sidan linjen, hon hör hur jag knapprar på tangenterná. Hon snackar om killar, lite pinsamt!!!!!!!

Jag ska jobba lite musik, vem älskar inte musik? Tänk, vad skulle man görá utan musik? Jag skulle typ...dö? Shit, man skullé ju inte kunna leva. Tur att det finns musik trots allt!

LA VOIX! opera är något jag faktiskt brinner för, dagens hiphop musik.. ska det vara bra? Nej, jag förstår mig inte på det där. Heja operá!

Nu orkar jag inte skriva mer, så hej då så länge! Tänkte publiserá ett litet skönhetsinlägg senare ikväll! MISSA INTE DeT!

blondelife.devoté.se i backen! (eller ja, vid sidan om backen i en stugá)

En vezuvio med ananás tack!

Idag har jag chillát hela dagén lång. Tittade nyss på Kung FU pandá, wiie! Assööt film (a)  pandan är totálly adorable!

Nu är det reklam om pension på tv, klockrent! *dingdong*

Imorgon är det skolá, jag längtar! Eller vänta lite nu... Det gör jag ju inte alls! Haha, tänk så fel det kan bli iblánd.
Nu är det Beck! SPÄNNANDÈ! Jag gillar Becks dotter, hon är lite kaxig! :)<3

Time 4 me to say goodbye!

*svälj*

Godnatt sov gott mitt barn!


<3


Fattar inte hur Next 3 kunde åka ur melodifestivalén?! Vad tänkér svenska folket med egentligén? De har ju allt, utseendet, rösterná, dansen, utstråling, ALLT! Älskar när dem rappár på svenska, lyssna på textén. Jag älskar den helt enkelt!!!!! (om du missade när dem sjöng så klicka på klippet ován, om du inte missade, tittá endå!)

BEGEGÈ!


07(0-66754-56)

all eyes on me

hejhej bloggén! Ligger i sängen och gottar mig bland alla kvalstér! Det  ligger en liten rackare bredvid mig och solar i dataskärmens ljus, snart blir den lilla stackaren grillad. Lyssna på vad han heter dessutom: Johannés! (a)

Aja, igår var det en härlig fredgaskväll! Jag Klara och Johanna drog till drömmarnas stad Västerås där vi följde Klara på ett av hennes små spratt! Vilken glädje! Jag fick en dumle av grabben på stolen bredvid. (inspiration: Grabben i gravén bredvid) *svävar lite lätt* (rodnar lite också, då bah dödá mig nu???)

Aja, sen drog vi hem. Fast smarta Johanna hade ju kollat upp en tågtid som gick 22.45. MEN, det tåget gick från Enköping TILL Västerås, inte tvärtom. Det sista tågét hade gått för nån timme sedan. Så vi väntade en halvtimmé och sen tog vi bussen hem.

Tonight thén, Jag hörde med Dodde å han sa att han skulle till Lollo, skulle tydligen massa brudar dit så ja hängér väl me??!!! De skulle kolla på melodi festivalén...... vad jag har hört så är hon den där Molly med... hon é fin hon.

Baby goodbye, baby farewell!

SOMMAR, det bästa som finns? ellér?

*asg*


Move


Hejsan. Sitter i soffan och har det jättemysigt. Idag var det skola. Vi hade idrott, dans. Bugg och vals, jag och Jenny var helt utflippade på bugg, HAHAHA! Vi bah: Roboten, biipbiip och sen bah: BUGGÀ LOSS! haha, vi måsté ha sett helt sjuka ut? Vare nån som såg oss? *gömmer ansiktet i händérna och kikar fram mellán en springa mellan fingrarna*

Imorgon har vi nationella prov i engelska. *bless me*
Klara åt méllis idag @ my pláce, vi skrattadé så att vi ramlá omkull... (som små hjärtegull) *älskar att rimma*

ZzZzZzZzz...

AH NEJ, jag får inte somna framför datorn (som Stina brukar göra, fast hon brukar ju laná men endå) kanske ska ta ett glas mjölk? eller nej, det blir man ju inte pigg av, TVÄRTOM. elléer? Finns det bevis? Åh nej, nu kommer jag bara ligga och tänka på det hela natten! Dámn it.
ciáociao!

Linns solbrillor


Åh, Linn kommer vará snyggast i sommar! (tänk på beachén)

Ljuvá onsdag

Sitter i syrrans säng och chattár lite, lyssnar dessutom på musik. *lalalala*
,
Mammá har gjort te hördé jag nu. Fán vad gott. *sluuurp*  Idag vare chill i pluggét, jobbade bild min serié ägér DIN!

HHAHAHAHA, lyssna på vá min syrra just sa: Jag går ner och dricker... DET LÄT JU BRA?!?!?! Kan liksóm misstolkas. Haha, hon är helt sjuk i huveé!
Hade franská också, je parle francais! OUIOUI!  Franska är ett jättévackert språk.
Men mina kärá vänner. Mitt te kanské blir kallt om jag fortsättér babblá som en galen jak (det är ett djur som lever i bergén) (och ja, de är helt galná!!!!!)

Hejá Åré


"Vi drar till fjällén, fest hela kvällén! Ute och glidér med snowboard och skidér (bladés)"

Tjuven Anna har varit och snokat hos Kristina!

Halloj! Idag är det tisdá. *celebrate* (or not) Idag var jag i skolán, pallá? ne.

Åkte hem vid två... Va astrött så ja tog ett litet powérnáp. *ZzZzZzzZzZzZz* Åt dessutom en macká med brié och salámi, på italienska heter det briesso och salamiano. (ja va i Italien förut) (kanske ska dit i sommar, who knows?) (eller kanske Ryssland, vad som helst kan ju faktiskt hända)

Jag funderár på att baka chokladbollár, *nammie*

Jag går runt och grunnár på en sak som jag inte tror jag är ensam om att fundéra på, nämligen, vad skullé hända om alla klockor börjadé gå baklänges?

ciaociáo, italianó mi amoré! <33<3<3<3<3<3<3333


han ser ju ut som en godis! *hihi*




 


heyeyey ah!

blä


The queen *snobb*

Den filmen tittar jag på nu!

Imorgon har jag dans med småbarnen *gulligullgull* det var flera veckor sen jag träffade dem, saknar dem allihop sjukt mycket, ni förgyller min dag :) *ler*

Jag satte nyss på lite té, hoppas det inte kommer smaka purée. haha, fråga mig inte varför jag skrev det där! Jag är helt galen idag!! :S

Whateváh, im not that cleváh.
haha, nej nu måste jag sluta innan jag skämmer ut mig helt! *aah*

God natt allihopá, och sov gott nu... för det kommer jag göra! *fniss*

summér tvåtusénåttá!!!!

CHIPS

Hei!!!! Sitter i soffan och myser, syrran kom nyss med lite chips och dip! *MUMMAMUMMAMUMMA*
Igår var det röj hos Klara, det var niiiiiiice! The Hills rullar på tv, dem gråter!!!! Heidi och Spencer är i Mexico och har just gift sig i smyg! AAAH, skulle aldrig våga! as modigt jue! Visst är Spencer ett fint namn?! :D<3  Ännu finare om det vore, Spencér! 
 
Nu ska jag koncentrera mig på att äta chips istället, med.... CHIPPEN! hihi skämt åsidó. Men aja, flott(igt) är det ju i alla fall, eller huur? Man måste ju inte vara med en kändis för att leva flott? 


*stekare*

CHUNKY

Nu ska jag förberedá mig inför dansén, héidau!


 


bauta äpple eller vad??? *mums*

hockey on ice

kiss my ass. Kristina är i Barkaby, hon kollar på en hockeymatch. *spännandé*

har ingenting att skriva typ. lite trist men ni vet, så är det ju ibland. Livet är inte en dans på rosor all night long. remembér that everybodddie.

nonu soskoka jojagog gogå nonågognon anonnonsostotanonsos, soså hohejoj dodå popå etottot totagog.
bobye bobye (BOBBY) (rövarspråket)



baguétte

Skepp ó hoj!

Snart ska jag drömma mig bort i drömmarnas land, vad tror ni jag kommer hittá? En gömd skattkistá? Vi får helt enkélt ta och sé, om jag verkligen hittar dé!?


tjorvén

imorgon är det fredag *tuut*

herregud vad tiden bara flyyyyger iväg! *svish svish* redan fredag? jesus christ!!!!!

Idag hade vi jourfika, namnam! dessutom åt jag den nya sandwichen, fettgó ren vá!
hemma har jag bara chillat, måste bli klar med min GPS. fanskap och rabalder.

Fåsé vad som händer imorgon kväll, några vill gå på bió, en annan vill äta glass. Hm, det kommer bli en händelserik kväll, eller vad tror ni? Helt galén skulle jag tro. Spänn fast säkerhets bältét och ta ett fast grepp om rattén, vi kommer busa hela nattén!!!!!!

CIAOCIAO!

lovelovelove, fashionfashionfashion!

cassydassy

Idag var det hemstudiedag, vaknade av att Klara ringde på dörren så jag kravlade mig upp och öppnade till henne. Vi år frukost och snackade ett tag innan vi satte igång. Jag har läst en bok, hon har skrivit. Sen lagade vi lunch, stuvade makaroner med bacon *mumma* Sen pluggah vi lite meer, sen så varva vi ju med att börja asflabba, bah utan någon anledning, så bah, vah? haha, helt sjukt.

Vi är ganska så galna, så akta er där ute! *aaaah*


hon é farlig!

Hm, vad händer den 2 mars?

JOHANNA FYLLER ÅR!  Femton bast, tider går fort!

hehe, en bild då hon inte var tillräckligt kvick att vända bort skallen! Men visst är hon söt? (a)<3<3<3(a)

Jag sjunger god natt, jag sjunger god natt, jag sjunger good natt!

God natt allihopa! /carola och braxana
sweet dreams are made of this... /Manson

Fanns bara på engelska *snyft*


AHOAHIAHOHOHO!

Look at me

TJA, sitter i soffan och myser. På tv är det vasaloppet.

Igår var det lördag, det var mysigt! Åt god middag och sen kollade jag på melodifestivalen, seriöst higher är ju typ en ren kopia av waiting for a start to fall, och så bah: star pilots. lite coolt i alla fall :)<3 SNYGGA VAROM JU!

JÄTTEGOD CHOKLAD, lindt med typ chokladmousse i *MUMAMMUMMAMUMMA*
Idag ska jag bara relaxa, chilla helt enkelt^^ hihi
heii daaa


GRYM VIDEO MED GRYMMA KILLAR!

RSS 2.0