hoppa från ett stup

lyssnar på oskars nya! Mmsmmam! 
 
Meeeen ja, igår fick jag fira Alice 20 årsdag, det var supermys och kul! Så himla cp att vi ses så sällan! tidigare på dagen mötte jag även upp xtina, jen, kowz och lina för lite efterrättsbuffé! sjukt gottt!!!! och på kvällen mötte jag och alice upp bella och emma-lisa så vi blev en fin liten kvartett! 
 
Sov hos Alice, pallrade mig upp haha gick lite vilse i liljeholmen när jag skulle ta mig till skolan. "När du är vid liljeholmen följer du bara strömmen" okej tänker jag hahaha, det är verkligen en supertydlig ström, ALLA går åt ett håll! Men så bah, var är jag nu... det var fel håll såklart. men jag undrar verkligen varför alla gick åt det hållet, makes no sense det fanns liksom inget där... Kom i alla fall till skolan, fick se en liten musikal som var jättebra! 
 
seen jazzzz, sen hem och har sovit sen dess, ska sova nu igen! kommer vara ett vrak imorgon annars, kände på le jazz idag att min hjärna ville kollapsa. får damp. måste sova
 
idag har jag också känt mig lite allmänt sunkig bara för att jag haft liiiite mascara kvar som legat på undre fransraden... jag tror ni vet känslan.
 
kolla fin vän, cleo
 
imorgon är det fredag, sen har jag lov!
 
XOXO
BRAXANA

RSS 2.0