simsalabim

Har inte kladdat här på ett tag.

Idag var det pluggeh igen, började med franska bajs som gick bajs, sen var det öva franska fraser och sen var det franska igen fast muntligt, sen gjorde jag inte så mycket mer. Klara och jag klarade oss med ett VG på den muntliga delen med höga Julia.

Läste en väldigt känslofylld konversation, wow, det var verkligen starkt!  Till lunch var det pannkaka. MUMMAMUMMAMUMMA, som anniepannie säger om grabbar med magrutor!

Måste göra gymnasievalet också.


uuuh, barnens tal @ båstad, jag slapp snacka som tur var. Jag höll på att svimma ändå.

Seger förra helgen

HEYHEY, jag klarar mig nog, jag sitter på en sten vid en sjö i en skoOoOog!

Igar myste jag med lite engelsmän + svenskar hemma hos familjen Axnér, vi åt varma popcorn, tittade på blades of glory, spelade guitarhero(jag var den enda som spelade på expert) och så spelade vi pingis, Pinganna vs. Pongchong, Pongchong hade dock på skepnader, den ene var en man i rött, den andra en man med bling! Det var en härlig kväll!

Idag ska jag fortsätta med religionen, tihi. Sen ska jag öva på pussybomp. Imorgon ska vi till Stockholm med ENGELSMÄNNEN såklart, dessutom kommer vi att få åka gratis, jackpot!

JUSTE, vi spelade call of duty, PANG PANG.  (stab, stab)

Bye!













Ey, word man!

heyhey, ska läsa lite om islam sen ska jag sova! Jag tänker på vad mycket roligt man kan göra i sommar, vi ska antagligen till Italien, är lite rädd att det ska krocka med något annat härligt!

Lovisa var dessutom värsta bimbon på dansen idag, henne skulle man inte vilja bli osams med! Grr, vilket blick du hade, sådan inlevelse - DAAH?! 

hEi DaH
ARIEL?


i just love the way he moves...


SÖTASTE KANSKE?!

förlåt men han är så jävla grym, visst håller ni med! Kolla bara på hans smile, charmigast kanske?! Snacka om svärmorsdröm! Vem får er att tapp andan?! Usch, måste sluta se på honom annars kommer jag svimma!

xoxo,  danny's brax

JAG VILL SE UT SOM...

CHARLOTTE PERELLI

LOVE ME, HATE ME!

Tja, sitter in the bed och ska skriva om religion, Sofie har hittat sin religionsbok (halleluja) så nu kan jag läsa i den, såg att det fanns ett kapitel om livåskådningar (jackpot? oh ja)

Idag vare först pluggeh, dans med engelsmännen + deras svenska buddies, dem shejkade riktigt rejält faktiskt, pussybomp kunde dem galant, åla på golvet var inte heller några problem, när vi bad dem lägga sig ner på golvet och blunda och sedan göra vad dem ville till musiken (king of the dancehall - beenie man) så vart jag helt paff, de blev som en bunt vilddjur! Alla blundade men hade en sådan otrolig inlevelse, det var riktigt häftigt!

John snackade med mig idag, player?

XOXO,

braxana


Cool


I can be your JUNKIE!

Heyhey, sitter i sängen och skriver om buddha, vilken otrolig man!  

I fredags hade vi genrep till showen, PLUS att jag borstade ut mina enorma tovor jag hade i håret, TORTYR! Tårarna rann nerför kinderna och jag skrek och gormade så att hela kvarteret vaknade till liv, det slutade med att det var en enorm folkmassa utanför som stod med stora skyltar: SLUTA GORMA!

Genrepet gick bra, fast jag var jättestapplig och tappade balansen hela tiden, det kanske var det coola scenljuset som gjorde mig lite dizzy? Sen åkte jag hem och sköljde av mig all svett för att åka vidare till Lisa där hela gänget höll hus! Det var härligt, ABBA singstar var en riktig höjdare!

I LÖRDAGS då var det showtime, showerna gick helt okej, jag kanske var lite lam men thats life, publiken på första föreställningen var mycket bättre än den klockan tre! Jag gjorde dock en ganska rejäl miss som dock "ingen såg" hm, vad ska man tro egentligen? Vi har ju fått lysande kritik i alla fall från dem flesta ;) "BÄSTA SHOWEN NÅGONSIN" missade du den? Bara att ta fram repet.

I SÖNDAGS, igår alltså så åkte jag och Lina med Isabel till Stockholm för att shejka på danscenters öppet hus, först åt vi lunch på waynes, yumyum! Sen tog vi tuben till södermalm där vi gick in i en grön barackliknande grej som sedan visade sig leda till danscenter, det var jättefint överallt! PRAISE THE LORD HALLELUJA! Började dansa modernt, det var ganska bra som uppvärmning tycker jag allt, de första övningarna var lite stretch liknande, hehe sen skulle man improvisera, jag kände mig inte riktig bekväm runt alla människor, de var jätteseriösa så jag blev lite obekväm där ett tag, men när jag tog ut svängarna i tro om att Lina skulle kunna fnittra med mig efteråt så visade det sig att när jag kom ur min egna lilla resa som kunde innehålla vissa ljudeffekter så var hon borta.
Koreografin gick dock sämre, hehe! SEN, så var det hype!
Det var faktiskt bland det roligaste fast jag kände mig såå dålig, alla hade värsta baggy kläderna och gungade loss, jag hängde på så gott jag kunde, men jag måste faktiskt säga att jag kunde få till det någolunda någon enstaka gång... hehe!

paus

Sen var det house, masssssa människor bland annat en genomsvettig grabb! Lina tyckte han var het..? Det var nog mest grunderna men det var mysigt, vi stack därifrån lite tidigare för att vila upp oss inför commercial! WOW, där kände jag mig ockå lite borta, det gick ganska snabbt. Så jag körde en solovariant och dansade mig fram till läraren, gav honom en puss på kinden sedan dansade jag tillbaka till min plats.
Sen drog vi till centralen och åt Mcdonalds på tåget hem, yes im fat!

Det var i alla fall jätteroligt!

Bye,
nu ska jag skriva mer om Budda, yes he's the fat one! But still very, very cute! 


WOMANIZER, vilken FART!



ÄR ALLT ANNAT ÄN GLAD JUST NU...

snart bubblar jag över. blubb blubb

NÅGON SOM FYLLER ÅR?

JAAAAAA! MAJA FYLLER 16, nu börjar åren dra iväg!

Hon bjöd oss alla på fika *wiiie*  det var trevligt men jag behövde tyvärr lämna festen för att ha samtal med min lärare, KRISTINA! Nu får vi se om jag lyckas nå mina mål, lär bli en intressant resa i alla fall, watch out for BRAXANA!

Jag har inte ätit lunch, kanske ska ta någonting litet? Sen måste jag jobba. Sen har jag ju ett annat jobb att se fram emot. TORTYR!

Vilket härligt år, 2009! Bara ta det lugnt och chilla, vara hemma och relaxa. Hålla världen fylld av pengar, makt vänner, umgänge utanför mitt liv. Åh, bara tanken av ensamhet gör mi alldeles varm inombords.

Ensamhet, ensamhet, ensamhet...

Isn't she lovley that hollywoodgirl? NO, SHE'S A BARBIE!

GLAMMIG DANSSHOW!


KOM OCH TITTA PÅ DANSSHOW PÅ JOARBLÅ KL. 12.00 ELLER 15.00 MASSA HÄFTIGA DANSNUMMER!
gruppen ovan kommer dock inte vara med, assynd^^

ENDAST 40 KRONOR FÖR EN BILJETT TILL EN GLAMMIG SHOW, JAG KÖPER UT BILJETTER TILL ALLA SOM VILL HA! (men nu får såklart paya mig^^)

GROOVA MED RÖVEN ALLESAMMANS!

HEJ, idag har jag dansat en del, ätit en del, chillat en del, sjungit en del (ni vet den där sara med mauro scocco eller vad han nu heter) (den är jättebra)

Verkar bli en gangsterkväll, frågan är vart..?!?!?!?!?!??

imorgon blir det dans, det är ju ganska kul! 

bye


Den här kvällen blev det dans på en båt, en lyxig sådan




 


nattens mysterium


LETS DANCE EVERYBODY

HEEEEEY, sitter och tittar på Let's dance, jag hejar på bloggdrottningen Blondinbella såklart, hejaheja!
HÄLSODAG IDAG, min dag helt enkelt! Träffade på en riktigt lustig man som höll en föreläsning om förnuft och känslor kan man säga, hel coolt! Gillar speciellt ett av hans citat: Har du inga mål i livet kan du lika gärna ta fram repet! Kul kille det där.

IMORGON, ska jag dansa först halv tolv och sedan klockan två. Var i Stockholm idag också, fixade tillgodo av min väska, hittade ingen där för det var ganska så utplockat. Sen så köpte jag LILA GLAMMIGA LEGGINGS! Blev så glad för de kostade bara 75;- istället för 149;- vilket inte kändes så kul att köpa ett par glammiga leggings för, men nu, NU JÄVLAR! NU ÄR JAG REDO FÖR SCENEN, det enda som saknas är lite militär! Om jag inte hittar något funderar jag på att klistra fast lite löv och gräs på kläderna, det blir liksom inte "jag är en militär på uppdrag i skogen" feeling.

vi ses!

Det borde väl räcka en sån här hjälm för att se lite militär ut, tror det skulle bli effektfullt på scenen!


SCHOOL IS COOL

Idag var det första dagen i skolan efter jullovet, massa mysiga föreläsningar med vackra dinos! :D Imorgon har vi hälsodag, jag älskar allt som är nyttigt. oooh!

lyssnar på spotify nu, ganska grymt. Imorgon ska jag kanske till Stockholm och byta min väska, hoppas på det i alla fall! Får ta ett snack men mamma när hon kommer hem igen.

Var hemma hos Kristina efter skolan med Klara, det var najs! Ikväll ska jag softa och ta det lugt, chilla liksom.
FÖRRESTEN, kollade lite på grammisgalan igår, hur kan hon Anna Terneheim eller vad hon nu heter vinna så himla många priser? Visst jag har inte direkt lyssnat på henne men hon verkar ju inte vara såå bra och dessutom var hon sjukt irriterande som person, uuh. EMD vann ju årets låt, Jenny let me love you... hehehehehehehehehehe

Jag har nada picks på den här datan sååå...

snart är det dags att locka fram dansgudinnan inom mig igen

WOWOWOWOW!

Tjenis *piip*! Idag varknade jag vid tolv, eller först vaknade jag vid halv sju, sju av att min familj var uppe och stökade, men sen somnade jag om och vaknade igen vid tolv. Dagen var vart chill (i dill) soft helt enkelt. Imorgon börjar skolan, fanfanfanfanfanfanfanfan! hata skolan, nån mer än jag som ska gå barn&fritid? snacka sköönt att vara typ dagismamma eller vafan det heter! Hört att man får fett bra betalt dessutom..!? Min kompis Missy, yes thats her name. Går i alla fall bf, hon säger att det är soft! :D HAHAHAH, kom och tänka på en kul sak, på hennes skola så finns det massa andra linjer också, det är westerlundska^^ ah, men typ natur, samhäll, teknik, bygg osv. Byggkillarna är tydligen typ "de coola" biff typ. NATUR! HHAHAHA, hon berättade ett skämt som dem brukar dra på bf om någon typ är as pluggis eller typ måste plugga osv..: Men pluggis, dra åt skogen med dej! (skogen är liksom naturen, NATUR! tydligen är alla som går natur ybertöntar, samhäll är typ massa "barbies" som också pluggar aaasmyckee!!^ Jag kommer inte va tönt i alla fall.

Imorgon är det skola, ganska lamt men sen har vi ju faktiskt hemstudiedagar nästa vecka till onsdag, på fredag har vi hälsodag, wiiie! Såg Australia igår med Johanna, Maja och Kristina. Jag tyckte den ganska bra, inte Johanna för hon vill bara att folk ska dö hela tiden, yes she's a murderer! byez


Salami och briemacka @ ungdomsbåten!

The first day of the year!

Yeeah, idag är det den första januari *applåder*!

Nyårsafton blev bra, maten godkändes av mr. smaklök, ljuva 90-tal spelades i högtalarna och partyt var igång!

Idag har vi nog alla bara säckat och tagit det lite lugnt, alla kompisar droppade av allt eftersom timmarna gick, sist kvar var Johanna, vilken säckpotatis!

Dammsög hela vardagsrummet, och fixade till allt så att det såg ut som nytt! Hello städtant?!  Ne, men nu är det i sin vanliga ordning helt enkelt. Klaras mobil ligger här bredvid mig, jag smsar med någon "hannes" han verkar vara en go kille.

Nej, nu ska jag dra mig tillbaka från rampljuset! Vi hörs
Kungen av Bombay var en av alla artister man kunde lyssna på hemma hos mig igår! hehe

RSS 2.0