i trans

!!!!

just chill

Hello there. Idag lämnade klara mig vid 10 tror jag, eller halv elva typ. Men jag somnade om. Gick upp vid halv två. seriöst jag skulle kunna ligga in my bed all day. jag sover liksom inte, utan jag bara ligger där. kanske är för lat. eller jag är typ trött, så tänker jag på hur jobbigt det är att gå upp. så slumrar man till en stund och sen kommer syrran: hallå ska du aldrig gå upp eller? så då parvlade jag mig upp... VAD HAR JAG GJORT AV DENNA DAG? Jag är så himla inte "ja, jag kollar på film" men idag var jag "ja, kolla på film" hittade gamla dansfilmer! En från 2007, jag såg ut som dansade spaghetti, vi dansade till DON'T CHAA!!! kaxiga brudar. sen hittade jag en till! Från 2009, då fanns nummer som FEEDBACK... REALESE... MOVE mf. Sen kollade jag på Bounce, dansholist. Då kände man sig som vanligt jätteduktig på dans (a) SEN, tittade jag på Freaky Friday... har för mig att Ms. Thorell sagt att hon gillar den filmen? Det var i alla fall en av anledningarna till att jag valde den. Sen middag, nu pirates of the caribbean!!! Will Turner vs. Will Smith.. vem väljer du? Förresten, när man ser alla gamla shower blir man så sjukt taggad på show, så kom jag på. SNART HAR VI SHOW. amagad, minns jag allt? har ni några låttips förresten? gimme gimme gimme (a)

jossan och marta yeye

braxana och lina

wiiiie

XOXO
BRAXANA


ho ho


ho ho


gjorde jag rätt val?


jag och nya tvn. kanske skulle passa bättre på bygg, eller teknik? var europaskolan rätt val? jag är mer av en handyman. eller... kanske modellskola?

XOXO
BRAXANA


GOD JUL

Aldrig försent med lite God Jul! Hade en fin och mysig jul, ,merry merry xmas!


tyvärr blev inte min jul som jag tänkt...
DON'T DRINK' N ' DRIVE!

XOXO
BRAXANA (IN JAAAIL)


jag hånler

så skönt att ha lov när andra inte har det. sitter här och njuter... imorgon ska många av mina vänner upp med tuppen för att ta sig till skolan. JAG kommer ligga i min mjuka (NYA) säng och bah sooova så gott. så gott så gott. Kanske min väckarklocka ringer vid... elva? eller, jag struntar nog i väckarklockan, jag vill att solen ska väcka mig imorgon (a) borde dock ta mig till någon större stad för att shoppa loss lite. Snacka om att jag inte kommit igång med julklappshandlandet! Vågar faktiskt inte åka till storstaden nu heller. terror terror. terror. don't wanna die.

så. ingen livebild idag dock. vill inte ens klicka upp min älskade webcam, kommer bara bli besviken... snälla peppa mig med kommentarer om hur vacker och underbar jag är (på utsidan) kan aldrig få nog.

Synd för er, ni missar mitt hånleende som sitter som fastklistrat i mitt face. ---> :)

Jag bjuder på någon annan trevlig bild... se vad jag kan hitta i mina gömmor...


Lina hittade ragg @ joarblå förut, den där posen funkar alltid!!! *call me*
(notera hur hon klistrat in sig själv med "varningstejp" detta för att locka de allra farligaste männen, de som inte är rädda för den vilda kropp som gömmer sig bakom det änglalika ansiktet...)

DÖM INTE HUNDEN EFTER HÅREN

XOXO
BRAXANA


Mysterium i natten


braxana har tappat hoppet. VEM ÄR JAG?

VEM är hon?

Ska nog dra upp henne till the master bedroom. ikväll kan ingen ta ifrån mig min guldklimp, ingen. jag har henne runt lillfingret, som en liten snook.

kleerup spelas, allt för att hålla personen bredvid mig så trött som möjligt.

GOD NATT
XOXO
BRAXANA


KOMSI KOMSI TILL MITT MANSIONE

komsi komsi lille Klara.


myserious summernight

XOXO
BRAxANA


dj jess räddar några rädda julsjälar

Igår hade vår kära vän Yes bjudit in oss till sitt mansion @ Hässlö! Det var en mycket trevlig kväll. THANX YEEEES, hade det så fiinfint!


HALLÅ, DEN VIKTIGASTE BRUDEN SAKNAS!!!!!!!!

DJ JEEEESSS!!!!

HA EN TREEVLIG LÖRDAGKVÄLL! förhoppningsvis kommer Klara och gör mig sällskap senare ikväll!!! GRR YEAH MAMA SAY LALA!

Nu: snabbgravad lax... LOOOOVE!!!

XOXO
BRAXANA


dricka skumpa på eftermiddagen?

Det gjorde jag idag, fast jag tror inte det blev rätt te. valde skumpate. men det smakade vanligt... en liten besvikelse, jag som bara ÄÄÄÄLSKAR livets goda... champagneee, skumpa, bubbel!!!

Efter plugget SISTA DAGEN!!! eller ah avslutning imorgon men sista lektionerna. så firade jag genom att åka hela vägen hem till Stina, mycket mys! Så längesen vi träffades senast. Lite grotesco på det och jag knallade hem. Här bjöds det på fläsklägg med rotmos. och nu - TE! tror det är rött te, det brukar vi alltid ha!  lika rött som våra glittrande rosor!!!

Måste hämta teet i köket... dah!

dressyr på tvn - pampig häst - robust kropp - bäcksvart  - grov man! så ska det se ut.


sträcker mig efter...


XOXO
BRAXANA


småkidzen

sitter och fixar ihop mina timmar! Men det är lite lurigt...

Idag var det skooola, sista lektionen med christer. synd det. eller han kanske är tillbaka en stund efter jul också i och för sig...


wanna be on top?

XOXO
BRAXANA


assåå shiiit. whata day...

hEMMA FRÅN en fullspäckad dag, beställt en säng, bachohallen, robinson! Jag och johanna va så bra^^

Nu e ja hemma, måste sova. ska ju till robinson imorgon igen kl.10.00 med min joe! yeyey, puzz. glöm inte -du är värdefull!


live braxanas mansion 01.57 colan lockar, men sparar den lilla snutten till imorgon. nu ska kah drömma om avslagen cola (a) vad ska du drömma om?
kramis på er :)

XOXO
BRAXANA


JAG ÄR ER SNÄLLA TALIBAN

Jag vill fjärta jul som sean banan! denna kväll har tillbringats med mina shejkande vänner, GOSIGT!!!

 

MATTE B NATIONELLA - CHECK, nu gäller det bara att få G! Jag satt och snorade under provet, ÄR TÄÄPPT!!!

Nu får det räcka för ikväll, nu ska braxana byta om och hoppa i säng! Fullspäckad helg!!! VI SES I VIMLET, enköpings nattliv kanske??? adios.

XOXO
BRAXANA


Gott nytt juuuul, gott nytt juuul

cruuunk. hello there amigos! vad gör jag? ska plugga. ska bli awesome. Men kolla min motivation:::: SISTA VECKAN INNAN JUUULLOOOVEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!! ashit omg. go braxi gogo!!!!

bäst att dissa bloggén. men till jul, då vaknar braxana till liv igen... braxanas vatten fryser aldrig till is...

en livebild kanske passar en dag som denna? JUSTE igår var det party hemma hos e´joejoe det var mycket treevligt! thx joejoehoehoe <3


me!!!

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0