chips

kom hem, hittade chips och cola... chipsen tog precis slut... har lite cola kvar <3

igår hade jag en en helt galen kväll med klara och lovisa, sen gick jag upp och tog the early buss (good girl) pluggade historia och gick på lite lektioner, sen redovisa historian med Ebba, tog halv sex bussen hem, kom hem 18.15, cykla ut på landet. framme 18.45 (VÄRLDENS MOTVIND...) lagar mat, blir lite sen, cyklar drygt tjugo över sju in till stan igen för att dansa, kom kanske någon minut sent. sen ut på landet igen och here i am!

borde gå ner på dass men det är så mörkt... dock inte helt kolsvart än så borde passa på!

men orkar inte


ser ni mitt fina kastmärke som dykt upp i pannan?

XOXO
BRAXANA


disk...cola...depp

det är jag just nu..... massa disk... ett glas med cola... och allmänt depp-mode!


jag och colan
ska nog lägga mig..... nu

XOXO
BRAXANA


vad blir det för mat?

jag bor ju på landet all by my self right now (scary?) så nu känner jag att det börjar kurra i maggemurra och jag vill ha käk... frågan är vad man ska laga en dag som denna! Kanske smälla på en näve tortellinis..? hmmm...

kanske borde gå och kolla vad the fridge har att erbjuda... ill be right back! det blir tortellinis.....

xoxo
BRAXANA


kebab och waka waka

hej amigos

kvällen igår var väldigt lugn (get it?) jaaaa, nu är min kamera borta och jag har smått panik, alla mina bilder från berlin....!!!!!!!!!!!! plus själva kameran som jag gärna vill hålla i mina händer NU.

åååh.......... + att jag drunknar av allt plugg seriöst hur ska jag hinna?

ser ut som om jag varit i vildmarken dessutom.....

adios mina vänner. frågan är om jag vågar bjuda på en live-bild. ska klicka upp camen och se om det(jag) är reko.


visst var det ett reko fejs som dök upp på skärmen! kvävd av allt plugg

XOXO
BRAXANA


PLUGGMANIAA

hello idag ska jag råplugga hela dagen, så har inte tid att skriva mer här.. med alla er my butterflies!

kollar ut över mälaren, stormy!  det är drama, det är action.. funderar på att bara gå ut. sätta mig på grushögen som (förhoppningsvis ska bli en brygga) och låta vinden tala... med mig? Blåsa i mig kraft, kraft för att överleva denna vecka. OMG nu när jag tänker på att jag har prov imorgon fick jag lite PANIC så vi ses adios


XOXO
BRAXANA


someday...




XOXO
BRAXANA


SYYRRRAAAN 20 BAASR


GRAATTIIIS SOFIE PÅ 20 ÅRSDAGEN!!! HA EN AWESOOOME DAAAG OCH KVÄLL OCH ALLTIHOPPAAAA!!!
I LOVE UUU!!
VALDE DENNA BILD FÖR DEN ÄR LITE RUSSIAAA!
NÄR DU KOMMER HEM SKA VI FIRAAA

LOVE LOVE

XOXO
BRAXANA


zebrakepa

sitter i en zebrakeps, för att skydda mig mot solen samtidigt som allergiutslag blossar upp på min body. Åt gös till middag och ibland när jag äter det får jag typ stora myggbett, denna måltid var en sådan måltid då jag inte tålde gösen... (straffar gud mig för att jag äter av mitt egna släkte?) jaja, pluggångesten täpper till alla mina luftvägar, kvävs snart men ja, dags att börja bocka av allt kanske.. bläbläblbälblbäbbääää


JAJA, whatever som man kan säga. jag tänket inte skriva mer nu ska plugga så adiooos


tog denna igår.. är den helsvart eller ser man något?

XOXO
BRAXANA


BERLIN

sitter på hotellrummet i BERLIN, SISTA KVÄLLEN NU! ska hoppa in i duschen efter den låånga dagen med evighetspromenad genom tiergarten och sedan vår slutdestination: ZOOOO! jag såg en soft panda, en farlig tiger, flera farliga lejon, feta flodhästar, bråkiga mullvadar, headbangande isbjörnar.. JA ALLT!!!! dock inte gorillaaz :(

jaa, så nu gällleeer det! måste börja tagga till lite.. vad ska man ha på sig? the dresses jag bar förra helgen stinker liksom APA. så hmm.. jaa vi får se helt enklet vad som åker på my delicious body!

i guess i say bye 2 u and then helloooo TO BERLIN BY NIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


old pic på moi och cis!

XOXO
BRAXANA


btw...

ni är jävligt dåliga på att kommentera...............


yeah bad bieber

XOXO
BRAXANA


glömde visst...

ATT JAG SKA PACKA INFÖR BERLIIIIIIN!!!!! PÅ FREDAG= ADIOOOOOS sWEDEN... HALLOOO BERLIIIN!!!!!

ich mag beyoncé everyoneeee!!!!!


notera håret som skjuter ut som så fyrverkerier ur mina öron! Berlin are you ready for MEE???

XOXO
BRAXANA


im a festis

innan jag kom på att man kunde ta bort the bubbles ur coca cola var jag en festis... är det dock fortfaranfe vill jag påstå, men förr var det lite mer alldagligt med festis, nu har det blivit lite mer luxurious.

som idag, jag skulle köpa middag, så tänkte jag: jag får faktiskt unna mig en festis också... sen på vägen hem så bah... eh varför var jag värd en festis? För att jag var trött på bussen men sen gick på stan endå och köpte förnödenheter inför BERLIIIIN! var det något att vara stolt över...? (btw, så försvann min bonus från bagman... poff) jag insåg helt enkelt att jag lika gärna hade kunnat dricka vatten till middagen... men som sagt - roligare med festis!

är du en festis?


festis á la bitch?

idag blev det den gamla hederliga cactus lime, eller som den numera heter "easy tickling cactus.... and lime!"
annars är min favorit, guanabanana och pineapple!
min gamla favvo som inte längre finns (rip) var blueberry (lime?) ja den var blå i alla fall och man fick blue tunga!

XOXO
BRAXANA


JAG ÄR SUR

Går in på FB... vad ser jag... PRINS DANIEL ÄR PÅ SM I UNG FÖRETAGSAMHET OCH JAG ÄR INTE DÄR. JAG HADE KUNNAT TRÄFFA PRINS DANIEL, alltså mina classmates som är där, ni som tävlar och ni som är åskådare..... im gonna kill you all. så SUR JAG ÄR!!!!!!!!!!

lina försöker lugna mig men jag kokar lite. helt ärligt. så pisssed.

åååh hur ska jag kunna plugga nu....... jag ska försöka. jag ska ta en bit choklad.


om ni träffar honom, hälsa från mig

XOXO
BRAXANA


hello there sunshine

jag sitter på samma ställe där jag satt nyss... jaaa det handlar om dig...

är sugen på god lunch! jävligt god lunch, + att jag känner att solens starkaste timmar snart är borta? har jag rätt då? i donnoo.. lyssnar på maggio IGÅR hade jag lite brygghäng med Lina, kowz och lola! Jag hade jättemys med er girls, lite mango, lite choklad (HAR MASSA KVAR MMMM) någon enstaka strawberry och lite oreokex och FESTIIS!

Läste på skolmailen att vi ska ha lite "Kul avslutning" sista kvällen....... bowling. jag säger= njaaa

dock är jag helt ok på bowling om jag minns rätt. men ska inte skriva mer nu adios, enjoy the sun!


*leave me alone*

XOXO
BRAXANA


trummaaaaa

hello, sitter hemma in da living room.. (INSIDE LIVING) jaa, vad gör jag? har nyss freshat upp mig lite, sitter i en turban (á la usama) jaa vad mer, btw. visste ni att Usama färgade sitt skägg svart? utseendefixeringen i världen är extrem.

jag hade dans med kidzen imorse, det var trevligt! Nu ska jag maila lite, (business...?) sen ska mor komma och vi ska ut på landet, jag har hört att det ska bli fint och hett väder idag så jag tänkte steka min kroppp, försöka i alla fall. min kropp är inte den lättaste att steka, är lite som bacon, man måste vänta lite innan det blir brunt och knaprigt. (mina parents gör alltid the bacon för oknaprigt...)

jaaa, finns cola på landet också som jag kanske tänkte ha i ett glas bedvid mig samtidigt som jag stekar my body. Sov faktiskt på landet igår/inatt, det var mysigt. Vi åt jättegod sparrissoppa och sen yummi lobster! UTE I SOLEN!

jaaa, sen tittade jag på my favourite show @ night Dr. 90210! Vad mer, juste i Martin Stenmarks nya show fick en tjej träffa Bieber... (grön av avund..?) (låter som grönalund..?)

Ja, sen när jag satt där i min ensamhet i kökstugan och inte vågade springa ner på dass så ringer klara som är och shejkar till rebecca och fionaaa....!!!!

OCH, på fredag drar vi till BERLIIIN!!!! är inte det sjukt? jag tycker faktiskt det... ah ma gad.

en bild kanske, vill ni se braxana á la usama style?


XOXO
BRAXANA


nå.. är den roligast ever?



XOXO
BRAXANA


VAFAAAN

EEEH NÅGOT ÄR FEL.... HADE 81 VISITORS FÖR NÅGRA DAGAR SEDAN.... WHOT? vart tog mina trogna ca. 20 fans vägen? var ju fan en ökning med typ... 200%?

chocktillstånd... chockability... en oskyldig liten mälarfisk.


beautiful dad

XOXO
BRAXANA


sho bres

kände mig nyss pretty lame. jag sitter i vardagsrummet by my own framför datorskärmen... och vad spelas? Sexybitch... yey partey wiiie! *veven*

yes i can see ya...

lite lonely time med min akon är aldrig fel <3


saknaden är stor (baby, i miss you)

hoppas mina partyvänner skakar lite rumpa åt mig 2night, jag ska skaka lite ass själv här hemma!

XOXO
BRAXANA


Louises NEW criiib

HEY YOO, läggdags i lollos crib.. min mage spricker snart... ah där sprack den! eller..?
JABBAWOCKEEZ på tv, damn goood.. tvingade up lollo för att se men nu nattar hon igen.. ingen partypingla där inte!!! själv har jag precis dressat om och ska ta taxin som kommer om 10.. (tusen?) nej minuter. som ska ta mig till lite fest sådär, då tänker ni... men hallå ska inte du ha matte med markus imorgon? Jo, det ska jag. Men do u know what, i live!!!!  klackisarna är på, woohooo!
ne de va skämt. surprise! Framför mig står lite halväten gino och två tomma vinglas, ser ut som en riktigt lyckad dejt har varit här, men så är ju det sorgliga sanningen att det bara är jag och lollo som grisat!
uh, min mage spricker fortfarandeeee! Idag hade vi först matte, magistern var på bra humör! aldrig fel! Sen hade vii.. ingenting så jag Rebecca ocg Mickis pluggade om tysklands historiua, sen prov på kvällen JA PÅ KVÄLLEN! sen firade vi provet och födelsedagar på sju rum och kök!
YAZZZ.... walks?
love till er alla, dags att sova!
me unt ebba enjoying life
XOXO
BRAXANA, btw är 18 bast nu!

RSS 2.0