WE'RE GONNA PARTY LIKE ITS YA BIRTHDAY!!!

imorgon är det MA BIRTHDAAAAY, we're gonna party like its ya birtdayy, SWEET SIXTEEEN, wow!  Blir lite annorlunda firande från tidigare år, imorgon drar jag med järngänget till uppsala och chillar och sen drar vi hem igen! tur Å retur!
Glöm inte att gratta mej imorgon nue, annars blir jag lässen! :'( hihi, needå, men det vore kul :)<3<3<3<3
peace.....

off

är inte på gé på blåggen men ah. nu har jag laddat över lite bilder på datan iaf!!!!


 






heei daah!

hey you

det är måndag, i helgen har jag haft det roligt. I fredags vare bgg, lördags vare uppsala och igår var ja på dop och födelsedagsfirande. *wiie* massa massa tåårta= braxana smile!  :)

Idag= skola= braxana sad :(


cute


facé

Nu ska jag börja plugga. Hittar inget mer kul att surfa på, ibland é livé allt bra surt -...-
                                                                                                                                                     0

only cause its sunday


Sklett

Heeeej *vinkar lite slappt, lite trött efter helgén*
Vilken händelserik helg de varå. Igår vare UKM, jag hittade inte min rosa tröja och fick pánik, men det blev ett lyckligt slut (a) Vi dansade Å det gick bra, men vi vet inte om vi går vidare än, det vet man först imorrn. Spännandé säger jag! Sen så fick jag se Aardvark igen, gud vilka karaktärer de bandet har. Musiken är lite läskig men cool.
Annars var ju favoriten Raaaaaw Diaaaamooond. det var en liten diamant som typ glittrade asmycket!

De va asnajs. Sen drog jag till klostérparken där stina och jen chillaa, men sen hade jag dans kl 17 så ja drog heem o bytte outfit sen ner till dansén och dansa lite. De va jätteroligt. Sen så mös jag me stina och jen på kvälleen. nu på morrónen dansaa ja igeeen med småbarna *naaaw* nu é jag hemma och chillar. ska pluggah lite idag, plugghästen är tillbakaaaaa????? Klara kommer hem imorgon också, welcome home sweetheart

bye


only cause its friday!


yes, of course it is jossi again! (im crazy about him)

skejt

hejhej, sitter här och tar det lugnt. har inte så mycket att berättá. ni får en bild (a)


ciao ciao, mi amoré!

thiiihihihi


Ananaspoi

Heeej, det är tisdág idag och dagén har bla. handlat om att rädda liv. Vi har tagit examén i HLR. Våran jättebraiga instruktör Camilla var bra :) Hon var jättérolig hela tiden, inte alla som kan få 15/16 åringar att gapskratta!

Sen så chilla ja lite i ett hörn, det var kallt och jag frös, nös gjorde jag också. Sen kom Klara och hämtáde mig, hon bah: sitt inte i hörnét! Så då gick vi iväg sen. Imorgon drar hon till Englánd, den lilla stróppén! Hon sa till mej att hon skulle till en gammál bebis och se på dén :) låter spännánde!
Nu kollar jag på Top chef, mums vad sugen man blir på gó mat!
hasta la vista


Jossi Wells


är han inte alldeles undérbar?

Tjaabaa

Nu ska jag pluggaah *suckar djupt* Men det är sånt man får ta, om jag sätter igång och kör på med racérfart kanske jag blir klar inom en snar frámtid?

hihi, me^^<3

G r e g ó r y


mumsfillébabba!

John Travoltá

HEYHEYHEY, igår var jag hemma hos Jen för att byta lite påskägg, jag fick ett surägg av Klara. Vi chilladé och tog det lugnt, soFFta lixx. Helchill kväll som avslutadés med filmen Whos your Daddy :)<3(á)

IDAG så drog vi vidare till klostérparken i det ljuvliga vädret, men Jen lämnade vi kvar hemma, hon bara sjöng hela tiden :S Aspinsamt om hon vart med jué :O:O Vi har glassat i solen hela dagen, jag och Stina tog vårt pick och pack efter 18.00 och drog hemåt efter att ha blivit peppáde av John Travolta :)<3 Nu ska jag snart äta middag, MUMMAMUMMAMUMMÀ! Chicken tror jag det blir, passar ju bra nu när det är påsk...
Allt är så ljuvligt, livét är underbárt glöm aldriii de!

peace man

<333


Danny i ondskan (a) Visst é han söt som skådis? Om du inte tror mig så har jag bevis, höj blickén en aning.

OUTTA CONTRÒL!



in this club

Motó!

Tjaaa, sitter i vardagsrummet och chillár lite. Måste gå upp snart och byta om eftersom vi får gästér 16.00, de brukar dessutom alltid vara lite för tidiga. Min kärá syster kommer inte hem förens kvart övér fem, klunk, klunk, klunk DAAH!?
Datan la av igår så idag när jag satte på den var det som om tiden var stoppad, allt vi hade uppe igår var kvar, as coolt! ASNAJS. Motoboy spelades så han spelas nu också, fränt... men hallåé varför har han smink på sig??? :O:O

OoohohhoOOhhhOOohhhhh

Nu ska jag dra mig upp för trappán, vi ses mina vännér, vi ses.

bild från gårdagen, peacé man!

Dans på toalettén


LYCKÀ!

HEYHEYHEY, jag är på bra humör! Borde inte vara det egentligen kom jag på nu för jag har massa att göra men VADÅÅÈ! Jag lyssnar på musik och shejkár på höfterna! Jag tror att jag väntar besök, men man vet aldrig! Jag tror att solen skiner ute, WHAT A BEAUTIFUL DAAAY! Okej, den hållér på att gå ner men fortfarande lite kvar....
Im soo coool, you fell of your stool, Im so chill, makes you look like dill!

Nananana, jag rör på helá kroppen, dansa med mig och känn dig cool jag känner för ravé ikväll, vad sägs? Kanské lite farligt????
Mina pikks från Åré är fortfarande på kameran, ungefär som om kaméran håller dem som gisslan! :o Läbbigt, men coolt.

Nu ska jag shéjka vidare! VI SES , xoxo braxana.....



NIGHTY NIGHTY


jag ska sova, och ni borde vara i barén!

hejhéj

Nu sitter jag med Klara i sängén och äter glass, eller det är inte glass förrestén det är Ben & Jerry's.
Vi ska snart cykla ner till cóóp för att shoppa lite. sen kommer Stina och Jen för att plocka upp oss med deras skåpbil sen drar vi till Klará där vi chillar heöa kvällén. Nu ringde Jen, vi måste dra BYE!


Sussá

Nu ska jag gå och lägga mig. Är jättétrött.


My name is Bobby, and Im a professional hairstylist

morrónen!

HEY EVERYBODY! Guess who's back... Back again... BRAXANA!

Efter fem helt suvéräna dagar i Åre är jag nu hemma! Vi har levt livet och jag har njutit varje minut, kanske inte just den minuten jag inte visste hur jag skulle kunna komma ner från ravinen utan att åka störtlopp (mot dödén) men det fixade ju sig, ellér hur! ALLT HAR VART PRIMA BALLERINÀ, även fast vädret inte var helt perfekt säger jag bará. caré.
VI STRÅLAR ÄNDÅ! Nu är det lov dessutom vilket inte heller är helt fel. Jag har blåsór på händerna eftér att ha dragit runt på min äckligá väska. Just nu har jag låten hit the road jack på hjärnan, bara för att jag kollade in Stinas blogg. Kolla in den du med, då kan du säkert få se lite bildér från våran lilla trip lite senare, jag vet inte vart sladden till kameran är så jag måsté hitta den innan ni kan se bildérna! Nu vet ni i alla fall att jag fortfarande levér!

JOI prisutdelning, jag är inté fotograf.

RSS 2.0