sol på min hud

so sick of love songs.... so sick of being fucking sahara!!!! jag är typ sahara torr, eller ja vi kan säga att jag är som kyligaste antarktis och jag behöver sol för att den torra isen ska smälta och återfukta my skin.
så lame att gå upp och så är det molnigt och kallt... MAN FÅR JU INGEN LUST ATT GÖRA NÅGOT!!! MÄLARENS VATTEN HAR INTE ENS FÅTT OMFAMNA MY BODY ÄN! HUR STÖRT ÄR INTE DET....? Det är inte OK.  Jag blir seriöst lack
Men vad gör man... NU KÖR MAAAN!!! WHOHOOOO Har ni bestämt mig för att förgylla gatu med min närvaro EN dag, vilken dag det blir kan du ju fundera på om du vill.
haha juste, måste borsta mitt hår också. Det har blivit ganska så tovigt. Kanske skulle göra det tills ikväll, ska nämligen iväg på dinner med la familia!
sprudlar av liv
XOXO
BRAXANA

i can be your hero

jag är så fucking fotogenique (A)
sitter i stugan och huttrar, vill kunna chilla i solen men NEEEJ, har inte ens fått inviga solbryggan... it suckzzz
jaaaaaaaa, diggade till limpans muzik i lördags med några pussys <3 Jag hängde hos lola i söndags, mötte the dark lord på min väg in mot city, men han var schysst så det var lugnt! Dagen efter det lekte jag med lola, vi bakade en saftig äppelkaka och tittade på unga mödrar!
Nu är my sista from the same mista hemma också!
har firat Louises födelsedag i Flen också, cozy.
Nu vankas det GATUUU i enköping, så damn dyrt... 250;- för en kväll... i ENK... Men, man vill ju inte missa Mange Makers för allt i världen!
sooooo, jao thats my life! Måste även bestämma mig snart om hösten, scary life!

im back

Hallååå, här är jag
jag har tagit studenten nu, mixed feeelingzzzz!!! Sitter i soffan ute på landet med E! channel på, allt är som vanligt (A)
Har haft fullt upp de senaste veckorna med massa studentfix och blablablaaaa och massa dans och nu show i helgen! har inte riktigt haft tid att tänka, men nu har jag det! Sprang ut för snart en vecka sedan, sen skolavslutning i fredags - sad... Men åkte sen till Enköping för att fira mina fina vänner som tog studenten, dagen avslutades hemma hos twinsen med bubbel och dans! Så konstigt att allt är slut, kommer liksom inte träffa alla igen hur sjukt är inte det????? buhuuuu
Men, summerbreeze i feeel ya!
prom
min fina sis kom hem till min student men imorgon åker hon tillbaka...
och idag åkte Kristina till tyskland också...
adios!
XOXO
BRAXANA

RSS 2.0