hoho

heej alla barn, är hemma och seg! (a)


XOXO
BRAXANA


PRIVET


svetlbraxana is back...

XOXO
BRAXANA


LYCKLIG



sitter med ett stort lockande glas fyllt med cola, snart är den avslagen. bredvid mig hittade jag en tidning med COACH i! Stipendiat, stolt elev på bilden (a) MA COACH, MA COACH!!!!

hoppas ni har en lika lycklii freda som ja^^, de e ju trots allt lov nu. fuck latin, je e fin =)

XOXO
BRAXANA


jag vill bara ha lov

jag har panik för latinprovet, eller nej provEN. jag vet inte hur jag ska plugga för att jag ska fatta, det är översättning jag är sämst på och blablaba. Men aja, min bussis gjorde mig glad i alla fall, jag tycker så mycket om mina favoritbussisar, idag var jag själv kvar på bussen och vi närmade oss kära enköping så ligger jag och vilar mina ögon lite, så hör jag i högtalarna "lilla gumman nu är det nog dags att vakna till lite" Hon är så söt.

Men aja, jag blir typ tårögd när jag tänker på min latino så ska försöka plugga lite nu, sen ska jag dansa yeeees, jag vill skaka av mig all ångest.

adios amigos, be för mig (a)

en rödhårig baby som mikeala terrar mig med!

XOXO
BRAXANA


ångest


XOXO
BRAXANA


whats up?

Helloooo ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma med papi och ätit god mat. pluggat lite ideologier, imorgon blir det dans med kidzen sen mer pluggpluggplugg! men jag tänkte när jag kom hem idag, om jag offrar mig nu så kommer jag kunna vara nöjd och belåten på höstlovet så nu är det bara att kämpa

Yesterday: Jag hängde med Louise och Matilda, fick se den fina lägenheten for the very first time, impad oh ja! sen var det galej hemma hos Jennie, mycket trevligt! Rörde lite på kroppen till brasilianska rytmer!

Idag var det daaans, yeyeye det var befriande.

ni får ingen livebild idag, jag har inte heller några bilder från gårdagen. Men om ni vill få en glimt spana i den nybakade bloggen www.frankenberg.blogg.se ! Där kan ni få se bilder på Svetlana som är en utbytesstudent från Sibirien, Russia.  Men även en hel drös med läckra svenska ladiez...

nu ska jag se om jag kan hitta någon passande bild...


hotgirl och brax!

XOXO
BRAXANA


marcus schenkenberg <3<3<3<3



snape?


XOXO
BRAXANA


love you

halohalo! rättskunskapsprov idag, hoppas det gick bra! Ska snart plugga histoira, ENGELBREKT, vad var det egentligen som hände i Vadstena????


skulle kunna betala lite cash för att ligga där och glassa istället för att sitta här med plugg (+ATT DET SKA SNÖA I STRÄNGNÄS FLERA TIMMAR IMORGON)

XOXO
BRAXANA


Sunes domstolsproblem

hej, ska hoppa in i rättskunskapens värld igen. ingen tid att förlora, prov imorgon! GO GIRL, GO GIRL!



XOXO
BRAXANA


I WANNA BE MADE

HEY ALL! kollar på mtv, ska väl fixa mig lite fresh... sen kanske ta en promenix i den fina höstvädret, plugga lite rättskunskap, kanske lite historia om jag orkar... JUSTE åååh samhällskunskap också.. feminism!

Det är några cheerleaders som ska bli made, den gamla lagkaptenen blev dissad och hennes bf blev.. drama! du ska en tjej snart skada sig tror jag.


min sis ville åka till bahamas och lära sig plocka kokosnötter men hon kom inte in så nu plockar hon ekollon i Tyskland

XOXO
BRAXANA


noppe gillar champagne med en gammeldansk bredvid


hello there... två prov avklarade idag *ler*  nu blir det en lugn kväll, lugna gatan...

XOXO
BRAXANA


GODNAAAAATT


braxi börjar bli lite diva, dags att sova!!!

XOXO
BRAXANA


broder du är en fighter

bra jobbat bror, även fast ni inte vann idag så kämpade ni! Du var stjärnan *



BROR!<3
ELLER??????????? :@

XOXO
BRAXANA


sur

är sur. kunde ha tagit halv nio bussen men NEJ jag tar tjugo över sex bussen. varför ställer han in lektionen? seriöst jag kollade ju schoolsoft igår och såg ingenting, det borde stå med STORA bokstäver högst upp att en lektion är inställt för det här är inte schysst. ska väl plugga lite antar jag, men har verkligen inte lust nu. jääävligt tur att jag tar halv ett bussen hem idag... omg ni anar inte hur irriterande det var ett se ebbas lilla fina status: GEOGRAFIN INSTÄLLD, SOVMORGON IMORGON! så har alla andra skrivit: åh YES WEY WIE yeah halelujah!!! ect... så sitter man här, helt ensam i skolan... men förhoppningsvis kommer väl ebba snart... om hennes fb stämmer.

ingen bra start på dagen, men det var en vacker morgon. tänk, om jag hade tagit halv nio bussen hade jag aldrig sett denna beautiful morning. det kanske finns en mening med allt ändå!



XOXO
BRAXANA


07.46 monday morning "hello"

god morgon!

 

XOXO

BRAXANA


hm...



XOXO
BRAXANA


hula hula

oh myyyy gosh, jag orkar inte plugga. är verkligen inte på plugghumör. ska försöka börja med min dikt till franskan. Men lätt att skriva en dikt när man inte ens kan skriva på franska? det kommer nog bli något liknande:  mer, eau, bateau. sen geografi och svenska :) **klappar händerna** jag har börjat göra två * =**ord** bara för att det blir fet stil på fbchatten om man bara har *ord*.

men men, igår hade jag det mysigt med stina och jessica. länge sedan jag träffade de båda två, maybe 222 looong?!

idag var det lite strezz på morgonen, sen dansa på enavallen, fick gratis korv och saft, spillde saft på min halsduk och blev klibbig om händerna, hälsade på och åt tårta hos mormor och morfar. kom hem, kollade på prylarna i källaren, kan vara ganska kul ibland.

jag ångrar mig så sjukt mycket att jag inte spelade piano istället för tvärflöjt, tänk om jag spelar piano i typ... sju år. man skulle i alla fall vara någorlunda bra. aja, shit happens

nu ska jag försöka sätta mig och plugga, kommer aldrig göra det annars. hoppas på svamp till middag.


skulle kunna vara en livebild...


inspiration: IDOL








*flyyyy*

har alltid älskat att sjunga

XOXO
BRAXANA


benny benassi?

nej. det är inte benassi denna gång. Det är en annan benny. en BAD benny... men vi visste hela tiden att vår benny var en gentleman innerst inne. Vi stöttade dig in till det sista.

Stockholmsdag igår, i regn och rusk. Men med vackra människor omkring sig lyser dagarna jämt och ständigt!

lalalalaaaa, idag är det fredag, härliga fredag! lalalaaa måste lära mig de latinska sentenserna, ska jag kanske öva genom att skriva ner dem här? YEAH, DET GÖR VI!

Omnia mea mecum porto
allt som är mitt bär jag med mig

det sa Ciceros karaktär Bias som skulle fly från sin stad, när de andra packade ihop alla sina ägodelar sade han detta citat och syftade på att han endast behövde ha med sig sitt huvud på färden.

Varium et mutabile semper femina (est.)
Kvinnan är alltid ett ombytligt och nyckfullt väsen.

Skrev Vergilius i Roms nationalepos Aneiden.

Pueri, pueri sunt et semper puerila tractant
Pojkar, pojkar är och sysstar alltid med barnsliga ting.

HAHA GIRLPOWER! DEN FÅR AVSLUTA MORGONEN OCH PÅBÖRJA DENNA FAB-FRIDAY! vad säger ni brudar? NU KÖÖR VIIII!


wow, beauties.... sitter bredvid mig. mattis står bakom ingen bild på henne (a)

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0