PEEEPPPPPPPPPPAAAAAA

NOOOLLNING IMORGON OCH JAG KÄNNER MIG ALLA REDAN - ON FIRE!!!!!!!!!!


katt med klös

var första danslektionen idaaag!!!!!!!!! SO FRESH

XOXO
BRAXANA


knaprar

finncrisp, bregott med havssalt unt wasser!!!!!! hahah skulle fota mig med min CAM så hörde jag klickljudet ute på verandan där högtalarna är på med lite musik då mor och hennes väninnor hänger... tror inte att de märkte mitt lilla ego-moment! nu bjöd mamma på en pralin, ME SPRIIIIT hahahjajjhahah lite vatttane på deerrrt oj ag måt braaaaj!

varannan vatten!!!! har en pralin kvar, på tv ser jag filip och fredrik... FF!

jag tycker nog lite synd om mig själv just nu, vet inte varför men det känns bra att äta lite snacks i alla fall, det fyller mitt tomrum... men jag känner att jag egentligen skulle vilja ha te. men jag orkar inte sätta på vatten... men då kanske jag blir nöjd..?


en fet brax, thats me om jag inte dricker te

XOXO
BRAXANA


SOOL

ligger och njuter av solen som smyger in genom dörren.... so soft so sweet


njuter, då dyker ofta dubbelhakan fram :)

XOXO
BRAXANA


var e mössan?

testade hats idag inför studenten, craaaazyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! hula hula.... men det var svårt för jag vet inte hur de ska sitta.......... så var jag tvungen att skynda till bussen så ja... nu har jag mössångest!!!! VILKEN SIZE?????????????????????  så blev ju jag och cissi infångade av en tjej där som skulle berätta om allt och blaablaablablabla... bara jobbigt, jag vill inte ha en student 12 zipperaaalll!!!!!!!!!


STUDENT^^

XOXO
BRAXANA


sweet dreams




bedtime


jag och syrran körde lite late dinner 2night, kräftor till förrätt till mig och sedan blodigt kött! Självklart lite James Bond (VARNING - HUNK - VARNING) Jag har vart fast här ute i ca-hamn all day med sis, no connection med tha city... or the universe. Är jättefin stjärnhimmel ute, stars are blind... jag var jätteintresserad av rymden när jag var yngre (VAR JU MED I CHRISTER FUGLESANG KLUBBEN) nej men hade en jätterolig rymdbok... om jag minns rätt så har Jupiter en måne som heter calippo... ska kolla upp nu på GOOGLE bara för det
damn den hette visst calliSTO, men nära. Den är finast av jupiters månar, jag bjuder på en bild


spelade gubben i månen i trean, jag gjorde självklart succé

XOXO
BRAXANA


toy?


pygmé? jätte?
BRUDPARET!!!! congraatz kim&chris!!!

XOXO
BRAXANA


två dubbelhakor på rad

såg att jag varit flitig med dubbelhakorna på senaste tiden! vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte... testa samB eller bara skita i den? man kan få merit för den men samtidigt har jag massa i utökat redan... får tänka på saken! lektionen börjar i vilket fall först 15.10 så har ju lite tid på mig! är så himla ovan med att inte ha fullspäckat schema, efter alla dessa år är det kanske dags att tillåta mig själv lite relax? jag vet inte...

igår fick jag med mig thorell hem från skolan, vi färdades i kräftan på krokiga vägar mot mitt hem! En trevlig kväll på enköpings poppigaste och rockigaste (O SNOBBIGASTE!!!!) puB= ALL IN!

skolan idag, VÄRDELÖS FAN. så palla berätta om den^^?

nu taggar jag nollning istället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! testade en outfit nyss men är tveksam... kändes inte helt rätt!


klaras fina henna tattooo'09

XOXO
BRAXANA


hallelujah



samB eller inte... det är frågan

XOXO
BRAXANA


yours faithfully

hello, varför är det fortfarande cp här? hatar det. aja 2nd day at school och idag körde lektionerna igång, wiiie...eh eh... imorgon är det i alla fall sjöfest party party partyyyy!!!! sen buss och livet leker for a sec or two! YEY, nu blev allt normalt igen <3

jaja, är sugen på melliz... oooh varmrökt lax till middag, så sugen på lax!

igår tog issi med mig och lina till stockholm för lite mysterious dance och dinner! :D det var lite kämpigt under dansdelen, mycket steg för moi men det var roligt endå! :D sen dinner på vapiano, pizza 4 moi och massa coca, sen lite tiramisu som smakade lite för mycket booze... blev lite fnissig, och vaniljpudding aka. panna cotta!

IDAAAG missade jag busseeen blev så irriterad, såg hur den bah svishade förbi, sådant gör kroppen svag och vek... speciellt när man är full av svek.............. RIME?!


braxanaLIVE

XOXO
BRAXANA


my wizardcard - baksidan


selena

HOLA! here i am, igår var jag i härad hemma hos mattis på kräftis som hon själv och cis ordnat! superfab var tillställningen och jag had a blaast! :D thanx girls^^

dock fick jag äckliga utslag och luftvägsproblem at night (inget allvarligt men jätteirriterande) det typ piper när man andas U KNOW. ah så de där utslagen som kliade som satan och jag bah uuääh tror det är en KRRRÄÄÄÄM jag använt... alla andra är borta. SABOTAGE!!!!!!! aja, har försökt hela min kropp idag i vilket fall och ikväll blir det mer av livets goda som my body ska få gotta sig i: BIFF RYDBEEERG!!!!!!!!!!!! dock vill inte min potatis stekas... plattan är cp.

himla fint väder är det också, enjoy the sun everyone!

LINA JAG FICK SEVERUS SNAPE!!! åååh nu blev allt cp här... ill be back XOXO BRAXANA

tävling


gissa saften!


räkan


some days ago stekte lite bröd i smör, sååå gott och sen lite skagen på det = 100% njut

XOXO
BRAXANA


tjo bres

hoolaaaaa, här sitter jag mitt emot syrran min och gör nada, lyssnar på lite KANYEEEE!!!!!!!

snart är sommarlovet slut och jag försöker förtränga det så gott det går... men bläää jag orkar inte all skolstress och bah noooooooooooo. vill ha sommarlov 4ever. slappiss??? slappslappslappyyyy

det har mullrat rejäääält här ute på landet, disk väntar...

ett tag sedan jag kladdade lite här, men vad gör det... jaja^^

får väl försöka göra det bästa utav de dagar som återstår av my summerbreak innan helvetet comes back... red puffy lips... black hair and zuperpale skin..............................


juste, har borstat ut mina rastafari-tovor, så nu doftar och känns mitt håt ljuvligt... men the feeling är aningen torr... not OK.

jag ska hjälpa sis med disken nu, adios

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0