Sugen på te

Yees, eller egentligen inte, blev ganska mätt av middagen! Men är som sagt själva grejen att dricka te och äta smörgås till som lockar. Färskt brööööd mmmhmhmhmmm! Jobbade idag, det var lugnt... åt en napoleon, men tror nog att jag är lite laktos trots allt för fick lite smärta i maggy... Sen heeem, middag med daddy! Kollade dessertmästarna såklart, good job ebbs!

Imorgon är det dans, psykiskt sätt är tisdagar värst, så måste se till att vara förberedd! heauhfjd


XOXO
BRAXANA
 

hello hello in the dark

la summer är väl slut nu, jag sitter och lyssnar på lite halvsorgliga MJ låtar hahahha, kollar ut över mälaren med världens tova i håret som jag måste borsta ut... Ikväll är det dans igen, House och Balett! Nu dansar jag typ bara stilar jag är dålig på så förhoppningsvis blir jag väl bättre på dem i framtiden men visst saknar jag min lilla jazz, speciellt nu när jag inte kan dansa för Isabel heller! Men I'll be strong!

Nej jag måste verkligen borsta håret det är så vidrigt... SJälvklart glömde jag ju min älskade hårborste hemma hos maggan i Strängnäs när jag var där. Men har investerat i en ny så hoppas den kan rädda mig, adios


JUSTE jag och Krange ska till tillbaka till NORGE igen, denna gång OSLO för att se I kveld med Ylvis! yeahyeahyeah
XOXO
BRAXANA

RSS 2.0