live from braxis soffa







XOXO
BRAXANA


cool

hello, jag städade aldrig mitt rum. nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte väcker min sis (a)


XOXO
BRAXANA


honey honey

sitter och slickar på lite honung, gott. det är rena rama bahamas ute. ska ut snart igen och gazza lite. skulle vilja bada men som sagt vi har ingen brygga. skulle vilja dra ut med tutten, men måste hjälpa till hemma inför midsommar. ska gå och ställa in en jätteburk med honong i kylskåpet nu efter jag skrivit, sen måste jag väl städa undan kläder i mitt rum, men kul att göra det när det är sol? nja. ah där dödade jag en mygga.



XOXO
BRAXANA


förvirrad mälarfisk?

vad ska jag göra imorgon? det var något. ska i alla fall se till att få hit en silverkedja till min berlock. IDAG solade jag på segelbåten, men sen lät det som om det kröp en mus under däck, men jag är inte säker, det kan ha varit min mage, jag var lite sömnig. SEN åt vi en jättegod middag, nu ska jag snart sova, måste bädda. jag hatar att bädda, lakandet blir alltid skrynkligt. Det är inte lätt att bädda en våningsäng om man bor där uppe. jag har lärt mig den hårda vägen. dödade precis en mygga, MEN WHATS UP med myggorna? man kan ju slå och banka och ändå flyger de vidare?!

på fredag är det midsommarafton, mysigt lär det väl bli hoppas jag!

Lina jag har tänkt på en sak, varför sjunger du inte oftare? alltså så att alla hör? du har ju en sådan fab röst!!!! Nej men jag kommer typ inte ihåg hur du sjunger. sing 4 meeeee. daddy är hemma från china nu, det är bra!


show us what u got ROCKSTAR. en sak som jag tror fick mig att tänka på linas vocals är att så många tror att de kan sjunga men njaa. Då brukar jag tänka: Lina kan sjunga!

XOXO
BRAXANA


early morning, she wakes up.

hello tänkte bara berätta en sak.  I lördags, the day of love, så vaknade jag med tuppen, till och med tidigare, kikade ut genom fönstret: SOLSKEN. det var kolsvart i rummet men jag lyckades få på mig rätt kläder och sen fortsatte jag mina morgonrutiner i badrummet där jag kunde ha lampan tänd, där bobbade jag även mitt hår! :D Det blev så fint, eller hur lina?! Sen begav jag mig ut i min ensamhet, OCH DET VAR HELT TOMT! jag gick helt ensam på drottninggatan, eller okej jag mötte EN person. jag kände mig som en gud. Där gick jag med mitt bobbade hår, solen sken, en härlig dag väntade, jag var förväntansfull, jag blev så spirituell att jag bara gick och gick så jag hamnade på fel spår, men tillslut hittade jag Lina och vi köpte lite snacks till dagen och sedan vandrade vi bort mot slottet, i stockholms morgonsol och gamlastans alla rats. Always in my heart.


me und dannebrogen denna tidiga lördagsmorgon

XOXO
BRAXANA


bröllopstårta

nu äter vi det sista



XOXO
BRAXANA


KRONPRINSESSAN VICTORIA OCH PRINS DANIEL

OMG, what a day. dagen avslutades med tears i soffan, så hiiiiimla fiiiinaaaaaaaa!!!!!!!!!!! daniels tal. allting. Men nu ska jag sova, är sjukt trött! GRATTIIIIIIS VICTORIA OCH DANIEL, YOU MAKE ME SMILE!



XOXO
BRAXANA IN LOVE


sunshine girl


daaaH. talk to the hand cause this bitch aint listening!

HELLOO, vi bakar i hemmet. allting är till morfar, han fyller år idag! :D

XOXO
BRAXANA


VITTA TUTTEN, ITS TIME

Hellohello, till dig Jessica: det var vite tutten du såg igår, men det var inte jag som var kapten, det var min syster. MEN IDAG, har jag lust att ro iväg till kklubbis och köpa glass. ska övertala sistah. Men nu ska jag byta om och hoppa ut i zolén!


XOXO
KAPTEN BRAXANA


kronprinsessan och kungariket

visas på tv nu, zappa vidare till ettan braxilovers.






PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET!!!!


XOXO
BRAXANA

kronprinsessan och kungariket

visas på tv nu, zappa vidare till ettan braxilovers.






PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET!!!!


XOXO
BRAXANA

what a weekend

nu är showerna slut. jag är slut. men det är det värt. du måste skaka för att överleva. glöm inte det.


on tv.

XOXO
BRAXANA


hetaste paret i hollywood.....

... BRAKON.


you'n'me
ment to be

XOXO
BRAXANA


don't call me gaga



sista showdagen. fire

XOXO
BRAXANA


blueberry intense

den chokladen åt jag nyss, den var god. *yumyum* ska lägga mig snart. mina knän är förresten blodigt röda nu, som ett kärlekshjärta.


men tanke på kärlek... förresten, ni har väl inte missar akons nya platta? lockdown! den får mig att skaka följsamt med höfterna. i takt med sommarhavets vågor som kluckar mot klippan, där vi dansar. du och jag,
Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam<3

XOXO
BRAXANA


blueberry intense

den chokladen åt jag nyss, den var god. *yumyum* ska lägga mig snart. mina knän är förresten blodigt röda nu, som ett kärlekshjärta.


men tanke på kärlek... förresten, ni har väl inte missar akons nya platta? lockdown! den får mig att skaka följsamt med höfterna. i takt med sommarhavets vågor som kluckar mot klippan, där vi dansar. du och jag,
Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam<3

XOXO
BRAXANA


taking the stage

HELLO MINA VÄNNER! vad är det med vädret egentligen? soommar vore inte fel just nu, det är ju så grått så grått. blåser gör det också och mina tänder behöver borstas, usch.

Efter en låååång dag med mycket motion är min body helt slut, men vilken del av braxanas kropp har lidit mest under dagens lopp?


mina knän. (live from braxana mansion)

Någon själ därute i vildmarken som kan gissa vad det är jag gjort för att plåga mina knän? FRÅGESPORT FÖR ALLA. PRIS UTLOVAS!
svara på denna fråga: Vilken specifik move är det Braxana gjort som fått hennes knän att skrika efter nåd?

Jag kan inte säga att allt har känts 100 idag, men jag hoppas inte det har synts! Känns lite scary med alla danser, jag har liksom inte den där fulla kollen, eller det kanske jag har egentligen. Men ett fel jag gör: TÄNKA. det funkar liksom inte. skaka på kroppen, inte hjärnan.

Dagen har faktiskt varit väldigt stressig, mitt hjärta har bultat och bultat. Denna person ska förse mig med sitt hjärta imorgon, om mitt inte skulle palla. heart stand in kan man säga:

thanx <3

Men ja, panik och stress men det är det värt! :D Så hade vi our biggest fan i publiken, det satte krydda på hela shabraket, man behöver lite pepp! thanz, you know who you are (a)

Imorgon är det daX igen, jag laddar om med avslagen cola och chill i FÅTÖLJEN denna gång. bryter mina mönster. måste maila muutvái också. damn. inte den här helgen i alla fall. klack, klack, klack DAH.

LIVE FROM BRAXANA MANSION - SATURDAY NIGHT 12/6 2010

i wanna rock your body

stupid in love?

XOXO
BRRRAAAXXXAAANAAA


MIN KUNGAKOPP

jag taggar till morgonen med min kungakopp! Bättre start på dagen kan man inte få!
XOXO
BRAXANA

omg

kom precis hem från peru, det var dit vinden förde mig. häftigt land.

jag är lite seg i huvudet just nu, ska nog dricka något svalkande och sen pallra mig ut! MEN, vi har ju som sagt ingen brygga. så jag får helt enkelt nöja mig med gräset.


nå tina, vet du någon smaskig drink????

XOXO
BRAXANA


vinden sveper om mina ben. jag tappar fotfästet. vart är jag påväg?

vart är jag påväg?


XOXO
BRAXANA


färskpotatis`?

HOOOOWDY!  wazzzuup? jag ligger i soffan som vanligt. soffpotatis?


oj, jag har visst blivit en potatis

XOXO
BRAXANA


kärlek på slottet


ikväll ska jag inviga min kungakopp!

XOXO


sommarlov

nu har jag sommarlov. idag var det karneval med streeet feeet, jättesöta dalmatiner!  vi vann första pris. yey! sen gjorde maniac premiär på scenen, wow. sen fick issi lite klirr i kassan! nu blickar jag ut över solnedgången, fint. ska ta in min bunny nu. hade en rolig kväll igår också weywey! tack alla inblandade (ja, när jag menar alla menar jag även gud!)

nu är jag seg och trött.



XOXO
BRAXANA


SCHOOOLS OUT FOR THE SUMMAAAAEER. snart

TÄÄÄNK vad tiden gårt fort när man har roligt, huh!? under my first year @ europaskolan har jag lärt känna mazza nya häääärliga människor, jag har dessutom börjat snorta kokka varje söndag när la familia somnat!

ettan på europa har varit en fin tid. nu är den snart över och ett nytt kapitel ska börja - sommarlov. sen ytterligare ett kapitel: 2an. sen det tredje: sista sommarlovet. sen det 4e: Trean. Det femte: Studenten. det 6e: THE REAL LIFE.

m, tänk va.


jag var jättetrött idag. såhär såg jag ut på bussen. tror jag

Imorgn är det skolavslutning, jennys daddy plockar mig @ eight då bär det av till strängnäs och kyrkan, sen lite klasshäng och sen är det SOMMARLOV. wow.

XOXO
BRAXANA


whats up in braxanadise?

vaaad har hänt de senaste dagarna? måndag: vanlig dag @ förmiddag sedan pynta studenternas rum.

tisdag: STUDENT, det var glatt

onsdag: dramaredovisning och sjöfest, paddla kanot i borneos djupa skogar är inget man gör varje dag... firade mor och fars weddingday med supergó middag!!!!!

torsdag IDAG: bokinlämning, brännbollsmatch mot KF, vilka kammade hem segern? FÖ, såklart.

OOPPAAAA imorgon är det skolavslutning. omg alltså sommarlov och jag sitter och gosar på landet, nu ska jag fixa te, sen ta in min lilla bunny! :D


tänk, det har gått ett helt år...

XOXO
BRAXANA


euuuropaskolans stuudent 2day

idag var det student, det var en mycket mysig dag! alla studenter var så glada och fina det var kul det! nu ska jag sova, dramaredovisning imorgon! PIRR!!!!


XOXO
BRAXANA


RSS 2.0