freddie fackelmayer

blev lite besviken när jag tittade på the city idag. Whitneys ragg fredddiie fackelmayer hade en hemlig flickvän, det förstörde lite. trodde han var en ärlig kille men nej. vart har alla världens ärliga människor tagit vägen? ärlighet är det viktigaste som finns, tänk om alla var ärliga.


när whitney avslöjade freddie... heartless man.

XOXO
BRAXANA


familjen och jag

sitter med min syster i soffan, jag är kissnödig så ska ner på dass, sofie ska kolla sin fb och sen ska vi baka en god chokladkaka. brooklyn sun, har du sett den?

 

hon älskar bröd

 

XOXO

BRAXANA


prisonbreak

hello, braxana är äntligen ute. ute i det fria. har suttit inne på långholmen i fyra nätter, cellen var dock rymlig och fin och det fanns fina rastgårdar där jag kunde lufta mig lite.

rivamötet 2010 - check! det var trevliga dagar ute på sjön och havet. yes its true.


en fräsch tjej, jag bastade idag. syns det?

XOXO
BRAXANA


ill be back

på söndag! kommer inte ha dator, kommer känna mig som en riktig fånge!!!

ps. skansen var fantastico


XOXO
BRAXANA

riktigt söt var du också <3

hejheeeej sitter här hos maja med klara, imorgon ska vi till skansen och kolla på lemurer!

zagaza, mitt hår är utborstat och jag känner mig som ny! maja gör sallad, men frågan är: blir det vattnigt med gurka i????? vi testar så får vi se imorgon! örnarna flyger över oss ikväll, vi känner oss säkra. ett par vakande örnögon är som securitas! bodyguard....

allting kommer bli bra tills slut...

XOXO
BRAXANA


FETTSUGNING?

dr.90210!

klara och maja är påväg hit. till mig, vi ska köpa glass i klubbis. men de dem inte vet om är att jag planerat att rymma med dem. ut på den stora sjön... och aldrig mer komma tillbaka.


vägen mot frihet

XOXO
BRAXANA


russian

hej, sitter på altanen tänkte ta en glassig bild men av någon anledning funkar inte den här webcamen. så himla tråkigt. det är så SJUKT varmt inte en chans att man skulle kunna ligga ute och sola i den här värmen, jag skulle smälta.

tänk om man skulle somna i solen, typ i hängmattan, sen när man vaknar har man smält, så det liksom rinner igenom hålen i hängmattan. vad skulle man göra? EN ANNAN SAK. i natt, det var stekhett. jag sover typ i taket också, omg jag vaknade och det var sjukt. jag var så himla varm, usch. det spelar liksom ingen roll att ha myggfönster i för det är apvarmt ute också!

Jag har tänkt på en sak, man får ju inte klaga på att det är för varmt, alltså jag tycker det är skönt när det är varmt, det skulle vara askönt att åka båt nu tillexempel men det gör jag ju inte. Men såklart det kan vara för varmt om det kan vara för kallt!

Ikväll ska jag ta bussen till uppsala och möta en rysk gogo dansare, Liina. heter hon. (hennes mamma är finsk, pappa ryss) Hon har bott i mooscoow (hon pratar ryska med en finsk touch) hela sitt liv nästan och jobbat på en svartlistad bar, (hon har en mysko tattoo i svanken...) nu är hon i alla fall i uppsala.

jag ska se om jag hittar någon bra bild att klistra in, den här datorn är ganska dålig på det.


hittade en bild på Liina, från baren.

XOXO
BRAXANA


plastic fantastic

braxana calling

har ätit lite lakrits. jag vill dansa lite


svetlana

helo, sitter här i stugan varm som en gris. ska duscha snart, ska bara borsta tänderna först. ville kolla taking the stage men det bara buffra hela tiden så jag skiter i det nu. IGÅR var det wedding, min kusin eleonor har lovat bort sig! Det var en fin dag, idag var i på weddingbrunch, sen ut på landet och sega i solen. låg och softade i hängmattan, då hör jag vingar. kollar upp. mitt framför mig på hängmattan sitter den en fågelunge så jag viftar lite och den flyger iväg. men sen kom den tillbaka och satte sig vid mina fötter, det var lite obehagligt, tänk så hade den loppor eller nått? men jag rörde den ju aldirg....

ALLTSÅ SHIT VAD VARMT DET ÄR!!!! har vart hos ebba också, med cissi och bella det var supermysigt! sen följde ebba med mig hem till CA hamn, det var trevligttrevligt! jag hade ju några babes med mig på bröllopet som slaves. det var fint.

uh, det är en nattfjäril här inne + att jag ser en mygga på väggen. nu ska jag leta reda på en bild.


det blev en live-bild. vad tror ni, om jag skulle svettas en hej sjö, vad skulle den sjön heta? swetlana? den skulle i vilket fall vara het och full av räkor. och det skulle växa lökar på botten. svettlökar.

god natt

XOXO
BRAXANA


VÄRDINNAN

JAG VÄNTAR GÄSTER, så ska fixa och trixa lite och hinner förhoppningsvis med en fräsch dusch, vore jätteskönt att skölja av mig lite!!!! har massa mälarvatten på kroppen, vilket jag i och för sig älskar. doften... mm. SPELAS @ BRAXIS MANSION RIGHT NOW: Lionel Richie – All Night Long (All Night) - Single Version sååå häärlig!

jag gungar i takt till lionel richies softa röst, sensuella rörelser till det. yummie.

komsi komsi my dear guests, ill show you braxanadise, inside and out.


he got the looks. om jag hade sweet 16 party, eller ha sweet 18, då skulle jag vilja ha lionel där med sin röst

XOXO
BRAXANA


melon

aloha! Här sitter jag i stugan, dock inte i soffan. igår la vi nät, fina färska. jag la i näten. vem var det då som tog upp näten? JAG såklart, vi fick tre aborrar och två gösar, plus en slemmig fisk som är ful, den heter typ id eller nått annat. sutare var det. sen... satt det fast en levande BRAX i nätet, jag bad pappa trassla ur den ur nätet och sen simmade den iväg! det var rörande, som om en stor ros föll ner i tomma intet och sedan flöt upp.

aja, ikväll ska vi segla ut på öppen sjö. wow, men jag funderar på om jag vill sova i akteruffen eller  förpiken. det känns lite läskigt att sova själv i bak liksom. hm, får se hur jag gör. syrran min ska ju inte med den stora stora landkrabban. så fort hon är på en båt eller liknande skriker och gormar hon. men det brukar funka om man tar med en gräsplätt eller lite grus hon kan stå på, man måste få henne att känna sig hemma!

 



XOXO
BRAXANA


RSS 2.0