dör alltid

när jag kollar på från och med du klippet från mosebacke...


<3


MJ

tittar på THIS IS IT, rip (A)

igår var det midsommarafton, det var mycket trevligt, nu sitter jag i stugan on my own, åt nyss pärlnougaten från aladdin-asken! Känns alltid lite fel att ta den, bara för den är vit och i mitten, det är en ganska fin symbol dock... Att i aladdinasken är den vita färgen underlägsen de svarta, den är omgiven av choko... och där står den ensam MEN STARK i mitten! Alla är vi lika mycket värda, alla är vi människor - utsidan spelar ingen roll... Som MJ sjöng - It doesn't matter if you're black or white!

nu sjunger han en lång fin ton.. Mmmm! cola har jag också, neeeeej mitt glas är tomt nu. känns inte bra att fylla på ett nytt, får bli lite wasser istället!

dansarna är ju sjuka... sick

nu har jag bilder till er, LIVE ofc


MmmmMMMm

<3 sötis älskar cola <3

XOXO
BRAXANA


sunset

solen börjar sakta gå ner över mälaren, what a beauty! Det är fullt upp här ute med midsommarfix, bord ska fram, stången ska fixas.. jag gör min del imorgon dock= floowerPOWER! Har krattat uppe hos farmor och farfar! jaa och nu vankas det middag med cola <3 lovely! (vilken gammal blogggoding var det jag citerade där?)

jaaa, igår hade jag en jäättemysig dag med Lina i stockholm, vi kollade lite på stan men våra tomma maggar (no lunch= tufft nu med sommar och beach hit och dit... svårt att inte falla för grupptryck osv..) Vi slog oss ned och åt en jäättegod middag med massa små knyten och grejer, ångkokade blablabönor som var vårt lilla snacks! SEN... avslutade vi det hela med chokladfondue.. omg när jag doppade jordgubben det bah *****ade i mun PÅMEJ!!!! Men det var så bra för jag brukar vanligtvis proppa i mig mat tills jag i princip spricker, JA min mage är väldigt nära explosiooon! Men jag blev sådär lagom mätt och maggen blev inte 3ggr större! Vilket jag tror den kommer bli ikväll... längtar faktiskt lite (a)

jaaa sen promenerade vi runt och bah njöt av allt de vackra, av en slump hamnade vi bredvid en rivabåt... ville träffa the captain och briljera med mina rivakunskaper men jag tror han skypade med någon under däck... spionerade nämligen lite och där satt en ganska ung man och posade framför en skärm... ville inte störa! (det var en stor boat.. inte en sån som vilar i ca-hamn)

JA sen då? lite kändisspotting hade vi ju också... yey braxana loves celebs!!!!

kom hem, slaggade hos lina... somnade in till "erik" och "eva" främst "erik".........!

Sen dansade vi lite med the youngsters, tror det kommer bli lyckat!!!

nu tog jag en paus för att fylla maggen med mat och yes... nu har magen växt och blivit någon size större! nu väntar efterrätt, STRAWBERRIES!!!!

till dig lina, efter en hård arbetsdag!

XOXO
BRAXANA



lunch med bieber

HELLO! här sitter jag i stugan, men nu börjar det bli DaX för lunch! Skulle äta god biff i lördags men så blev det ändrade planer och jag bikade in till city för att äta middag med lola, emelie och klara istället! (heath, zac, chuck o justin var också med) nu har jag häckat i stugan för länge, så hoppas på att få lätta på vingarna och flyga iväg lite senare idag! Har fått funktionärsjobb på p&l nu... men jag har beslutsångest som vanligt... WHY ME kan mina tankar aldrig få fara fritt och lätt på en sommaräng tillsammans med fjärilar i regnbågens alla färger och några få bzzzande humlor...?  huhuuuuu... just nu kryper mina tankar på en asfaltsväg med gropar där bara stora spyflugor flyger runt...

anyway amigos, jag är inte deprimerad kanske lät som det där uppe... bara beslutsångest som vanligt (A)

deppibrax? NEJ NU ÄR DET DAGS FÖR BIFF, EN BLODIG BIFF.. frågan är om jag pallar sätta igång the grill... vad tror ni? eller kör jag stekpanna? har inte ätit något idag, magge murra skriker efter käk!

by my side har jag:


men nu ska vi dra vidare till...

kööökeeet! hello blodiiig biff

XOXO
BRAXANA


duett


can u be my doctor?


slickad svettig gris

det var jag idag, jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv alltså det var heeeelt sjukt! Har som sagt (tror jag) haft DANSSHOW idag, första showen gick piss vet inte vad som hände jag blir bara så sjukt irriterad på mig själv, tror jag börjar tänka och då skiter sig allt så jävla surt......... why just på the big black stage? menmen, den andra gick bättre i alla fall, inte helt felfritt kanske men i jämförelse med den första var det väl världsklass.

imorgon är det daX igen!!!! och då ska jag försöka att INTE tänka.. movesen sitter ju i kroppen... just relax and move... **sensuell dans**

jaaaa, skolavslutning igår det var fint det! sen dansträning och sen middag with ma bimbos @ amazing THAAAI!!!!! sen blev det röjfest


svett, ser ni ringarna under my eyes?
BTW, meine grosse schwester kommer om ca 30 min, HEMKOMMEN FRÅN FREIBURG, WELCOME HOOOOME!!!!

juste, dog mig ett mälardopp när jag kom hem, så om du badar i mälaren kanske då får ta del av my sweat (A)




XOXO
BRAXANA


the ugly truth


ser jag ut såhär? det är fan skrämmande, ser ut som en ful liten pojke som ingen på lekis vill leka med!!!!!!!!!!!!!!

hahah fyfaaaaan! jessica dock r sweet som vanligt!

har dansat hela helgen, eller i alla fall hängt i danssalen! Alla biljetter till söndagen kl.17 är slutsålda så snabba på om ni vill se skönheten ovan skaka sin RÖÖÖÖÖÖV!!!!!!

sitter dyduschad i soffan med skönaste morgonrocken på... eller ska man kanske säga kvällsrocken?
lite synd att alla bra program på E! channel är sluuut nu, alla bra program går på söndagar :(

(försökte se lite mysig ut, lyckades jag?

en annan sak, soffan här ute är blå nu istället för gul!

bilden (den fina högst upp) togs idag när jag fick följa med på en flygtur, fick se världen från ett fågelperspektiv (A) + att vi fick åka lite berg och dalbana, min magge bah WOOOOOOH!

aja, adios kom och se mig skaka röven lite graciöst (""GRACIÖST"") i skolparken ca 14.00!

love
XOXO
BRAXANA


snook






XOXO
BRAXANA


vem där...?







XOXO
BRAXANA


update

jag har inte börjat diska än... jag har inte börjat plugga... har satt på vatten till  mina noodles. sitter fortfarande på samma ställe i soffan! snart ska jag cykla in till dansen som idag blir något annat än just dans, spännandeeeee!!!!


lovisa var så fin här så hon får vara med på mitt soffinlägg.
(hon e också en soffpotatis)
nu ska jag kolla vattnet

XOXO
BRAXANA


waka waka

hello, sitter här på landet. mor och far kommer hem idag, jag måste diska massa... Lovisa åkte hem för ganska längesen! Det är lite storm ute idag också, men ganska så ljummen temp skulle jag tro! åh nu är det keeping up with the kardashians <3
min blogg har varit lite deppig på senaste tiden, (INTE SÅ KONSTIGT!!! MIN KAMERAAAAA!!!!!) men ja, den borde ju faktiskt inte vara det, för det är snart sommar och jag har lyckats fånga världens bästa vänner, även om de försvinner för en ibland.........!!!..... (a)

så peace till alla er!

DU SOM HAR MIN KAMERA, THIS IS 4 U!!!!! HOPPAS DU RUTTNAR!!!!!!! så jävla äcklig.

dags att diska.. skrev fiska först, tänk om det vore så väl

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0