we are girls

hallooooo, chillar i soffan med lite musica! Försöker öva lite smått på veckans sång, men det känns i princip omöjligt att jag ska kunna framföra den utan att alla i samma rum kommer dö av smärta.

Saknar mina pussys känner jag, behöver lite power! har ju känt mig lite allmänt powerlös de senaste månaderna, vill ju verkligen känna min POWER... den är så jävla mäktig när den väl är på! Believe mee, slog mig idag också en liten stund att me krangz och lina verkligen ska see LE BELIEVE TOUR!!!

Jaaaaaaaaaaa, det är väl typ allt ska snart äta nybakad äppelkaka och dricka kaffe med sugar och milk, så det typ smakar som te (A)

Nu kom mami in med en kaprifolblomma, låter kanske som en summerbreeze (sniffade på den precis och det var fan summerbreeeze på den doften aaaaah) Men jaaa, det är ju deppväder 2.0 ute.

I fredags var det pizza och chicago med dansen, mysigt och sjukt gott med pizza, helt plötsligt var min slut - hello baby-mageeee!!!


halo

Halo, inte världens bästa dag idag... Det var inte superhemsk men har känt mig lite smått störd, inte att jag är störd utan jag stör mig på något... 
 
blääääääääää men det som inte dödar mig GÖR MIG STARKARE AAAAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
RAAAAAAAAAAAAAAAWRRRRRRRRRRRRRRRR
 
XOXO
BRAXANA

degen in the sofa

Har sovit i soffan all afternoon, my body känns lite som en stor tung deg idag! 
 
Har gjort en deeeel, börjat "skolan" gått på dirty dancing musikalen men nya klassen, firat coach för examen med eftermiddags teeeee och lite kräftis hit och diiit och 80tal, en fin mix. 
 
Ikväll måste jag planera morgondagen, så jävla busy jag ääär!!!
här kommer jag glidandes, watch out
 
XOXO
BRAXANA
 
 
 

RSS 2.0