guten nacht!?

HALLO! sitter på hotellrummet och myser, ska fixa mig reda för sängen och sova lite. har inte varit min bästa dag om man säger så, vaknade på fel sida (a) Det är fint i freiburg, syrran joinde oss på middag ikväll! jättetrevligt hade vi! Ni kanske har snappat upp de fräcka bilderna från i lördags på fb? om inte bjuder jag på en eller två! ENJOY, nu ska lilla BRAX sova! ska även avslöja en liten hemlis senare under veckan, ett projekt jag jobbat med här nere i freiburg! ni kommer inte bli besvikna!



äger catwalken!!!!

XOXO
BRAXANA


adios 4 a while


dags för lite skönhetssömn, ska ju till freiburg imorgon som sägs vara vackert. måste passa in (a) god natt sov gott mina barn

XOXO
BRAXANA


goodbye my lover, goodbye my friend

nu måste jag börja hjälpa till med flytten, min lilla bunnys hus ska städas, det ska packas och lilla bunny ska ut till sitt vinterboende. det är dags att lämna Carlaxel-hamn för livet i city. vi ses nästa vår (a)



XOXO
BRAXANA


l8er




good night (a)

XOXO
BRAXANA


in school

hellooo, ensam i plugget börjar om 30 min. känner mig ensam.....

några bruds

XOXO
BRAXANA


twitta vs. knitta!

HEJ gissa vad jag gjorde igår! skaffade en twitter, så nu kan ni alla följa mig genom livet! gissa vad jag har för alias.... BRAXANA! följer bl. a. 50cent, är lite i chocktillstånd... han är så grov i munnen! så driver han med bieber... blev så besviken, man ser aldrig den sidan va honom i hans musik. Men, men man slutar aldrig att förvånas!

Men Kim Kardashian henne gillar jag, hon är en bra twittrare!

imorgn är det VAL! Ala över 18 bast, ser ni färgerna på min blogg? Ta bort det rosa och vita... vad blir det för färg? tänk på det imorgon när ni går till vallokalen så kommer allt bli frid och fröjd!



XOXO
BRAXANA


only 4 you my friends

hello. sitter i skolan med ett gäng *ppiiiip*. Vad gör virå? vi snackar om livet och vad det innebär, vad ska man göra när sanden runnit ut i timglaset?

we need to feel feel alive, feel the base we have inside.

taggad för en fullspäckad skoldag! sen tisdag vilket innebär den gamla hederliga 16.30 bussen. igår var det min favvochaffis <3 imorse sov jag på bussen det var skönt, men lite kallt och jobbigt när det skumpade. ja, nu b örjar skolan om ca 10 min. ska avsluta mitt skrivande, hejdå alla fina söta underbara människot, be proud om du ahr ett big ass. boys love it.


alice och guzz avslutningsfesten efter nian, polisen kom så fick hennes bror hälla ut öl i sjön.

XOXO
BRAXANA


inspark


inspark imorgon lala nana
XOXO
BRAXANA


ratwoman


jag blir såååå.....

hello there alla vackra stjärnor. friday, veckan har gått sjukt fort. Jag har inte kladdat här på ett tag! why? jag har jättemånga bollar i luften.

mosade precis en mygga, inte mycket kul det där lilla livet fick, inte en blodsdroppe fick den lilla jäveln. inte ens en tugga. inte ens ett litet slick. så går det när man försöker suga ur andra varelsers kraft! ni kanske inte tänker på det men en mygga tar ju faktiskt en del av oss och flyger sedan iväg, men vårt dna. Om man får tusen myggbett kan man förlora stora delar av sin personlighet. sen äter en fågel myggan, en människa är sugen ¨på kyckling, dödar en. får i sig vårt blod som fanns i myggan. den personen får i sig vårt dna, vår personlighet.

balla balla alla.


ska snart gå och lägga mig, i bädden väntar en god natts sömn. äntligen ska man få sova ut. drömma, drömma om ljumma vindar, grönskande gräs och söta chinchillor.


en charmig bild på mig precis innan hunden kom

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0