IDOLBILD!!!


TITTA VILKEN HÄRLIG IDOLBILD!
tack gulligaste MAJA för att du gjorde min dag lite ljusare!

its saturday today. wey

XOXO
BRAXANA


STEK

HEYHEY mina vänner, leker livet? nja leker vet jag inte, men om ni vill leka så bläddra ner till förra inlägget och lek lite :)

idag har jag sjuk stor lust att äta typ en god paztasallad eller thaai men det blir makaroner (a) det är också gott faktiskt. Men godare med paztasallad. Kom på en ganska bra idé också till matlådorna in school, jag ska göra en jättesallad, så är det bara att ta lite i en bunke varje morgon, sallad é gott :D mmmm, krutonger (a) me looove krutonger! ÅH jag ska bjussa på ett snacktips som är jääättegott!



OKÈY!

Ingredienser:
Bröd
, helst Rost'n'toast´n
Smör
Havssalt

GÖR SÅ HÄR:
Cutta brödet i långa skivor med kniv:


Nu sätter du på en platta på spisen, plattan ska vara het. Lägg i en klick smör (glöm inte att smör är gott) i pannan. När smöret smält och börjar puttra, lägg i brödbitarna. Ha på lite havssalt under stekningen. Stek tills brödbitarna får en gyllenbrun färg. (knaprigt ska det vá)

När brödbitarna är gyllené och knapriga, häll upp dem i en fin skål och voila perfect snacks!


XOXO

 


LEK MED BRAXANA


GISSA VEM!

XOXO
BRAXANA


its getting hot in here

LITE SOMMARBILDER SOM VÄRMER I VINTERKYLAN!











XOXO


nej, braxana har inte lämnat er!

JAG HAR ALLTID FUNNITS HÄR! tog bara en liten bloggpaus, mycket i skolan och grejer ni vet men *pust* nu är det lov!!!!!!! HALLELUJAA!

naturkunskapsprov, gick sådär va. man kan ju tro att jag Braxana (hälften fisk, hälften människa) ska kunna det där med "näringsrika sjöar" osv. men vet ni vad.... Braxi hataré.

Jag har ju då fått en hel del blogawards under de senaste veckorna, men har jag delat ut några eller svarat på de 8 frågorna? eller vad man nu skulle gö? nej det har jag inte och tänker inte göra det nu heller. *zzzzz* jag é trött.

Cissi drar iväg till alpérna för att mata sin alpkossa, hon fick en sån av mig när hon fyllde år och den har inte fått mat sedan dess så nu ringde farmägaren och skällde ut henne *ops* jag trodde det var en virituell kossa... Men ah, hon är påväg dit i alla fall :) Hoppas du får det super Ciiiz!

Men ah, haft massa guests i huset för kvällen, nu är dem borta med vinden (soffan here ii cooome) nu kör vi, soffpotatisen is BACK!!!!! någon mer än jag som bara älskar att gotta ner sig i soffkanten med ett glas coke i handen och bah sappa mellan alla kanaler och se på någon dålig dokkusåpa! Mm, det är braxanas finaste vattendrag :)

Men jag lever som sagt, ariiiba!

 

cause she's a bimbo /lambretta

xoxo
BRAXANA


VALENTINES DAY

idag är det kärlekens dag <3 det är fint med kärlek i en värld full med hat och krig. ta vara på dagen mina läsare, ta vara på all kärlek. ta vara på varandra. det är så vi överlever (á)
XOXO

vi klämmer in en IDOLBILD

wey, piggar upp tillvaron med lite BELLYDANCE!

TACK för den fina bilden JEN <--

XOXO


weey finally fridaaaY! YEYEYEY

asså die, everyone. det är inte kul med såna här fredagar! för det första har lilla braxi simmat här hemma i tre dagar redan vilket gör att helgen inte är efterlängtad alls *suck* nej asså, det var längesen jag var såhär opepprad på helg det måste jag medge, lite trist med en tråkig attityd men även BRAXANA har sina stunder av mörker............


nope, inte ikväll :( 
(om ni vill så gissa vilket ord jag sa när bildén togs)

braxana stannar här:

se, så galet förstörd verkar jag ju inte vara? eller spelar jag bara teater?

nå, det får ni själva avgöra.

ariba mina vänner, glöm inte att skaka rumpa när ni dansar, det är där kraften sitter.

XOXO


WHATS UP RIGHT NOW?


här sitter braxana och svettas, rema rama bahamas. Men solen verkar inte ta på mig just nu :(

its fever mina vänner, fever med smärtor i halsen och en suddig skalle. that's my life. tur att man kan chatta med små kompisar.

det osar om mig, ska nog sova snart.

XOXO


MERA IDOLBILDER!

Ni vet nog allt hur man gör en sjuk brax glad i alla lägen! Titta bara på den här fina idolbilden jag hittade på min sibiriska mail!


jag blev jätteglad, läs konstnärens blogg HÄÄÄÄÄÄR!!!!

fortsätt skicka in era idolbilder till mig, det är alla ni, mina fans som får mig att leeeee när dagen är som gråast!

XOXO


IDOLBILD!!!!

jag antar att ni alla vet att jag har en stor fanskara där ute, men eftersom jag är en väldigt ödmjuk person så brukar jag inte visa idolbilder ect som skickas till min sibiriska-mail dag ut och dag in! Men guess what mina älskade läsare, jag har valt att göra ett undantag idag för jag fick ett jättegulligt mail av en jättegullii läsare :D
Den kommer från en som heter kicki, visst e hon duktig?!


made by; www.sundaysunday.blogg.se

fortsätt skicka in idolbilder, de bästa hamnar på bloggen!!! så gör ditt bästá nu!
(du får en länkning oxå!!)

XOXO


GO ALICE ITS YA BIRTHDAY, WE'RE GONNA PARTY LIKE ITS YA BIRTHDAY!

IDAG BLIR GLAMMIGASTÈ ALICE 17 BAAST! Jag hoppas att din dag har vart supéeer med massa fina presenter, och masssa chill! :D du är en sån goo och ball bruuuttaaah!



alice, you rule!

XOXO
BRAXANAA


LÅNG DAG!!!!!!!


nu e braxana trött. vart lite off pga. pluggpluggplugg... e jag pluggis nu eller?????  ja venne^^
omprov i historia, hoppas det gick bra. men nu är jag trött. kom hem halv åtta fö fan.

lek lugnt mina vänner, även hajar finns i de lugnaste vatten!

XOXO
BRAAAXAAAAAAAAAAAAAANA


RSS 2.0