jag vill inte plugga, here i AAAM




































































Här sitter jag insöad, i min ensamhet.
XOXO
BRAxANA


NO MORE NO MORE NO MORE

hit the road jack spelas här hemma, mina härliga bimbiosos drog nyss hem! och här sitter jag i soffan, med ett pluggmoln över mig som snart kommer börja regna, men grejen är att jag kommer skjuta upp det hela dagen och göra massa andra saker som är mycket roligare... MÅL FÖR DAGEN! kunskapsanda...

- Fixa mina skabbi nails
- fixa mitt skabbi hair
- Göra klart svenskauppgifterna - sammanställning och debattartikel
- Göra klart engelska grej - filmrecension av SHAKESPEARE IN LOVE!
- Plugga samhällskunskap.
- städa tills mor kommer hem
- måste fixa lite adventsmys, FÖRSTA ADVENT IDAG.
- laga middag, frågan är om jag ska laga sen lunch...? hm. eller så äter jag bara middag och äter lite mellis? Kanske är bättre?

tror det är allt...? hoppas............

aja, ni kanske vill ha en bild... ska testa att blåtanda med min mobil, har ju en del godingar lagrade.


XOXO
BRAXANA


söndagsångest


ser ut såhär. heh nu spelas john travolta.

XOXO
BRAXANA


swing that ass boy

såg att jag vart sääämst på att uppdatera. Klagomål vidarebefordras till EUROPASKOLAN I STRÄNGNÄS!!!!!!!!!!

men jaa, hejhej! en bild kan ni få :)


FART OCH FLÄKT MED BRAXI I SCENEN!!! jag ser så smidig ut (A)

bild tagen av Urban i think (A)

XOXO
BRAXANA


oh vilken härlig da´

IGÅR, djurade jag historia. åt god mat. sen mot natten fick jag besök av Klara och Lovisa (a) IDAG vaknade jag upp ur min skönhetssömn, klara och lovisa var fortfarande kvar i huset. Sedan drog jag ner till idrottshuset för extraträning med kidzen. SEN hem och fixa inför dagens tur till sveriges huvudstad och dess stadio. Mitt hår som jag torterat under en längre tid hämnades ganska rejält, det har sett hemskt ut och det var hemskt att göra det normalt igen. MEN jag lyckades, snacka om speed jag hade. Taxi á Eriksson närmade sig och jag sprang ut i mitt friska svall. Jag kände hur vinden ömt smekte mitt hår, hur trädens sista löv smidigt gled av min skalle. Bilen kom. jag hoppade in, nu fanns det ingen återvändo.

FRAMME I STOCKHOLM. hade en great day med klarry, winter jam, vi jammade loss. Bil hem, in i värmen. Mina tår och fingrar hade föfrusit under timmarna i snövärlden. Här hemma väntade mat, god mat igen! Blev på bra humör efter dagen, BRA ATT KOMMA BORT FRÅN VÄRLDEN FULL AV SKOLA SKOLA SKOLA. som jag snart ska återgå till men vill vara glad ett tag till först!

säger bara, next yeaaar


charmig bild från last year

XOXO
BRAXANA


europaskolans slav

nu ska jag djura loss med historia. slaveri........... eller egentligen typ apartheid

men kan berätta en hemsk grej, när nordstaterna gjorde alla svarta fria var de svarta i sydstaterna fortfarande ofria. Eftersom det inte "importerades" några nya slavar så fanns det slavhandlare i sydstaterna som åkte till norstaterna och kidnappade fria svarta som de sedan sålde i syd. tänk vad hemskt.


det jag ser fram emot just nu. måste bli ett vilddjur nu.

XOXO
BRAXANA


i <3 u


haha, så blyg

"titta in i camen"

hihi

du är bäst

skål?

är väldigt busy just nu, paniken inombords växer. donno what to do. kommer jag ens klara kommande vecka? mycket tveksamt. my body says stop, but i can't... i must think about my future...

to be or not to be...

XOXO
BRAXANA


halloweeeeen

hejhejhejhejhej.
skola imorgon och jag är så opepp man kan bli! Men igår hade jag det kul i alla fall, TUR DET!

god natt, sov gott!

XOXO
BRAXANA


saturday night live

heeej alla vackra!

sitter i köket, kvällens släkt lämnade för kanske en timme sedan. ska röra mig in mot varadgsrummet. frågan är hur... kanske till brasilianska rytmer? eller varför inte... en lettisk rytm... dagen till ära (a)

hur som helst var jag hemma hos klara igår med alla (nästan) mina härliga genomblonda bimbos! ja för nu när jag tänker efter så var det ju faktiskt den felande länken i bimbogänget som tyvärr saknades. Jen <3. Men det gjordeoss i vilket fall till det kompletta bimbogänget. Det var mycket trevligt, skaka på rumpan, MEN jag förstår inte och kommar aldrig att förstå varför folk sätter sig ner och "tar det lugnt" när det finns musik och ett golv att dansa på. då dansar man, då har man kul. då sitter man inte och surar i en hög! shit, kanske är det just detta som är min uppgift här i livet? Imorgon lär det bli ännu mer dans, ännu mer shejk och då hoppas jag att shejket håller i sig all night long! Nu kanske det låter som om jag hade tråkigt igår men icke, kvällen avslutades på bästa sätt - härlig dans!

den riktiga avslutet på kvällen skedde dock på olagligt vis... därför tänker jag inte avslöja det här på bloggen!

Nu ska jag röra mig in till vardagsrummet, adios mina vackra. ni skulle se mig nu, jag gör en konstnärlig pose...




lite plastic dance

helloooo, står faktiskt i köket just nu. har hällt upp teet i kannan som ska samla på sig så mycket smak som möjligt. just nu glider jag i två delar, shit vad jag är ovig. det gör redan ont *kravlar mig tillbaka* så, mycket bättre. Använder köksfönstret som spegel, försöker memorera alla dansmoves, det har vart så mycket moves nu de senaste dagarna - svårt at smälta! så försöker bättra på minnet. Men sen kom jag på att daniel adams ray släppte sitt album idag så då kollade jag efter det. alltså varför var jag tvungen att stretcha nyss? nu gör det ont i baksidan av låret. Jag vill att hans skiva ska komma till spotify, men det kommer nog dit snart! imorgon ska jag dansa, sen uppsala med mor min och sen till Klara på kvällen, mina förväntningar på kvällen är - LOW.

så då, vad mer har lilla brazi, brazzande braxi gjort? IDAG? inget intressant så vi skiter i det. tyvärr kan jag inte bjuda på en livebild, så jag bjuder er på något annat kul.. ska se vad jag kan hitta!



kommer denna mysiga trio ses imorgon? i hope so

XOXO
BRAXANA


segaste dagen

vet inte vad det är med mig idag, snacka om att vår girlsnight igår tog all min energi! Det var en fullspäckad kväll med typiska tjejgrejer

TUSENFOTING FILM (NÅGRA AV OSS DROG OSS UNDAN FÖR ATT BJUDA PÅ...)

..MODESHOW...

...GRÖNSAKER OCH DIP...

...DANS..(..VAD FÖR DANS UNDRAR NI.... HEHEHE..)

...HIP HIP HORA...

...ZzZzzZzZzZz

idag dansade jag 9.00, var jätteseg min hjärna hängde inte riktigt med! Tänkte att jag skulle piggna till men nej, kvällen satte sina spår. deep under my skin.

adios amigos.

in greece!

blev inte stockholm idag med brudarna, men jag tror de hade det jättekul utan mig! vad tror ni?

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0