HELLO MY NAME IS DELFI(N)

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEY, MATTE HERE I COOOOME! 4 DAYS TILL GREKO!!!



XOXO
BRAXANA


BOUNCE

HEEEEEY! det var grymt igår! mötte massa dancechick @ perrongen @ enköping! sen tåget till stockholm där vi mötte ytterligare en dancechick + allas våran coach. vi hoppade ner i underjorden och färdades till globen.... vi åt mat, BURGARE! Jag och Jessica hamnade på vår egen lilla kant, hörde inte ett smack av vad som hände på andra sidan bordet, men vi lyckades roa oss själva genom att äta och spela in en cool musikvideo. SEEEN, tog vi plats inne vid scenen! vi väntade. lamporna släcktes. ut kom BOUNCE. De bouncade loss riktigt ordentligt och jag njöt! det var så himla kul allting och man önskar att man skulle kunna dansa sådär men nej det kan man inte! och det är ju synd! thaanx everyone 4 a good night, det var lite kalabalik där i underjorden och min jakt efter vätska som misslyckades totalt (fick dock smutta av johannas raaamlösa smultron) men vi klarade oss hem oskadda. fick skjuts av coach far hem, ett helt gäng med bimbos!

Ni som missar denna show. THE LAST BOUNCE. ni borde gråta. men våra vänner som vi ska träffa ikväll behöver inte gråta allför mycket, vi kommer ge er en egen verision av showen :D

Klicka för att stänga bilden
BOUNCE! pic: marre

XOXO

BRAXANA


MARIO LOPEZ

Hellooooooo JAG TAGGAR TILL med lite AMERICAS BEST DANCECREW, för om någon timme tar man ju tåget till stockholm med min shejgrupp för att äta MIDDAG och sen beskåda BOUNCE. Vilken häääääärlig kväll Braxi har att se fram emot!

aaaaaaah, är klar med europakunskapsredovisningen, hehe lite övertid men MEEEEN!

har inget att skriva, åt makaroner till lunch.

bjuder er på en bild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


glitter o glamor^^

XOXO
BRAXANA


CALL 911!!!!

KOLLA VAD LÄBBIGT, JAG SVIMMADE AV WEBCAMEN, eller blev jag bländad av min egen skönhet?









efter FEM timmar...

braxi vaknar till.

lite skraj när jag vaknade


jag var en sköldpadda i drömmen. kan någon hjälpa mig att tyda, betyder det här någonting?

XOXO
BRAXANA


yeeeeeeeees


«Halleluja, it's a Braxana.»

vem vill inte bada i mälaren?


som braxi

XOXO
BRAXANA


JAY ZZZZZZZZZZZZ

hello, lyssnar på JAY-Z right nooow.

har massa att plugga. så bajbaj har inte tid att kladda här!!!!

gå med i min nya facebookgrupp också! FFFF!



XOXO
BRAXANA


glitter och glamooour



XOXO
BRAXANAAAA


tankebanor



what is beauty?

XOXO
BRAXANA


la crème glacée dans les grosses charges

Bienvenue. här sitter jag i mitt soliga vardagsrum och lyssnar på Brigitte Bardot, skulle ta en promenix med min syster men nej nu skulle hon iväg och övningsköra?! hur ska jag tolka det? försöker hon undvika mig eller nått? vill hon inte synas med mig offentligt? 

Det är fint väder i alla fall, HURRA HURRA! all snö=nästan borta! GGGGGrekland om MINDRE än en månad. Men skolan börjar imorgon igen, hm inte så jättetaggad direkt, men nu är ju nästa lov det fetaste av dem alla! alltså tänk vad skönt med sommarlov! glassigt, juste vi har massa god glass i frysen, ah det ska jag äta ikväll! 

ska läsa lite mer i min bok, plugga lite mer svenska. MEN FRANSKAN, ah alltså såå skönt kom på att provet är flyttat till vecka 16. så nu kan jag tagga till på engelska och svenska istället! tänk om jag hade både eng, svenska och franska. omg (ost moose gateau) gud vad äcklig, en tårta av ost och älg.

hoppas min syster hinner hem innan solen går ner, vill ut i friska luften och andas lite.

juste jag fyller ju år snart, valborg är min dag, 30 april. det firar vi med en fet bild på moi&LINA

hasta la vista

XOXO


when i come home, don't wanna be all alone

hey, jag måste ha en äcklig bok till engelskan. det är inte kul att läsa böcker.




XOXO
BRAXANA


do you belive?



XOXO
BRAXANA


blog-rape!


HEY, read the message on my t-shirt (ps. you can buy the t-shirt on my website ds.)

XOXO

`AKON´


depp @ braxis mansion

idag känns inte som en toppen dag, alla äckliga grejer jag förträngt har jagat ikapp mig. nu sitter jag med franskaboken vid min sida, har lust att spotta på den. en riktigt fet jävla loska. men nej, inte ska jag spotta. Jag ska ta tag i detta och krossa istället.



xoxo
BRAXANA


BRAXIS SUNDAY

FULLSPÄCKAT SCHEMA!!!!

städa, fräscha upp mig lité. bara lite. sen packa lite sen ner till mcDONALDS och möta mcLina, fika. seeen hem till McLina och hänga sen till lola framåt kvällen. wow, bäst att sätta igång direkt!


späckhuggare

HAR DU OXÅ FULLSPÄCKAT SCHEMA IDAG, SOM JAG!????

XOXO
BRAXANA


GLA´ PÅSK!!!!



XOXO


say hey to mama

hejhej! Nu sitter jag i köket och har det jättemysigt. IGÅR var det EM fotboll, det var roligt men det hade vart roligare om FÖ09 hade gått längre, det borde vi ha gjort. eller ah "vi" jag spelade inte men jag var aktiv hejarklack men NEJ, "man hörde inget" jag skrek på varenda en som röre bollen, till och med på den som passade till motståndarlaget fick en bussig kommentar. jag gjorde i alla fall mitt bästa. och det är väl det som är huvudsaken. 

MEN NU, igår kom johanna och krriiii hem till mig, vi satt i källaren och lyssnade på viva la vida med darin typ heeela tiden.  (a) men vi pratade också en hel del, visste ni att göran persson köpt en lyxyacht som han ska glida runt med nere i söderhavet? Båten ska heta "Sea-nitra" . Fin gest.

IDAG får vi GÄSTER, det är ju PÅSK. Sen så hoppas jag att jag hinner träffa mina små gulletuttisar innan den enda drar iväg till söder. OMG söder.. söder-havet? söderhavet = göran persson...? lyxyacht? semester... wft, trodde du var på freddes sida? men nej... mona? NU VET JAG. du sa att du älskade att moona. Men nej, du älskar Mona. 

wow, påskchock.



XOXO
BRAXANA 


all alone

hey im all alone at school.  här får jag ro.


XOXO
BRAXANA


RSS 2.0