giffa glajjorna



XOXO
BRAXANA


stolt

Helloooo! Igår samlades me and my dancegroup @ Enköpings tågstation... destination: STOCKHOLM! Vi hoppade på tåget och rullade iväg - big city are you ready? tänkte jag då.

Sen kom vi fram, några av de större medlemmarna i gruppen ville äta frukost på McDonalds. visste tänkte jag, jag känner ändå inte så många i Stockholm, och om någon nu skulle råka se mig så skulle den personen tänka antingen 1. Neej braxana kan inte vara på McDonalds, det måste ha vart en av hennes alla look-alikes. 2. Nej, jag hallucinerar bara... *have you been taking your medicine today?* okej, nu kände jag mig helt plötsligt väldigt osäker på min stavning där, men vi lämnar det åt sidan för en stund!

När alla var mätta och belåtna begav vi oss mot... BALETTAKADEMIEN! Där väntade vår fabulous COACH!

Man kan säga att vi var där på studiebesök, very naughty! eller? aja, Det hela började med BALLET! För hennes klass alltså, vi agerade publik! Sen var det lunch  -  jag och limpan tänkte köpa något i caféet som fanns in da building, men nej. Inget föll oss i smaken så vi drog iväg till "PANINI" där kunde vi inte heller bestämma oss, jag var sugen på en ganska normal enkelt men GOD sallad. Men där fanns det lite väl unika sallates, man visste liksom inte riktigt vad det var som gömde sig bland grönskan. Så vi valde tillslut varsin grillad macka, men även det visade sig vara fail MEN VI KLARADE OSS ÄNDÅ! :D VI LOG OCH VAR HAPPY! Sen var det JAzZ, det var roligt att titta på, coach rockade!

Sen fick vi underhålla oss själva en stund i city, dock var de flesta av vårt lilla gang väldigt hungriga! Så hittade vi inget bra ställe, men tillsist fann vi något American blabla. Chokladmuffin med mjukglass, såå gott men efter typ 3 tuggar var jag proppmätt... SEN, begav vi oss mot VAPIANO för middag med hela gänget inkl. dagens STAR - COACH! åt en god Pizzaaa och mös massa :)

Tog lite pix men har inte laddat över, så sorry!


dear coach!

XOXO
BRAXANA


QUAQUAQUA

På min spotifylista finns det några riktigt bottennapp... som just nu spelas denna: Masao – Diba Den lades till när vi gick i nian och planerade vårt djungelnummer, det slog mig dock att när den gick igång så började jag digga med, som om det var en gammal goding.. fast det är det ju inte. vi använde den inte ens till djungeldansen... Så det är alltså lite klatchig, i love the rythm (a)

Brukar oftast byta när denna Diba börjar spelas men som sagt så diggade jag omedvetet med denna dag... kanske för att jag nattade jäättesent inatt? kanske är lite off pist

Med tanke på off pist, Klara. Har du surfat på någon avlägsen bergsluttning i chamme? Med vintervit pudersnö som lätt flyger undan som små butterflies när du tar dig ner mot MONT BLANCS slut...?

CHEESEBALLS, var det någon som ville ha det igårkväll? Vi hade en hel påse hemma. Stina var ju inte med så vi hade ju kunnat badat bubbelbad i cheeseballs om vi ville?! Nu sitter jag med en skål och förbereder mig för den kommande sommaren (a)

haha nu vet jag inte vad jag ska skriva och då sitter jag bara och tar nya små cheeseballs hela tiden... så jag avslutar med en härlig bild!


Therese var awesome på bergets topp



swedish summer, GIVE MEE!!!!!!!!!

xoxo
BRAXANA


naughty girl

SORRY. jag har inte direkt varit aktiv här på senaste tiden. men har haft annat att tänka på. Bland annat har flera av mina älskade vänner fyllt 1118888 år, men lugna! Det kommer celebration-inlägg till er snart, nu har jag ju gott om tid.. lov =)


Hur firar Braxana sportlovet? Ja inte zuper hon i alla fall. hon äter choklad


jättegod mjölkchoklad i en hjärtask som jag fick på valentines day. från en secret lover tänker ni då? Då säger jag nej, av mami och papi (a)

XOXO
BRAXANA


detta visste du inte om mig

För några år sedan kunde jag inte få dubbelhaka hur mycket jag än försökte... kanske hade jag fel teknik?


men voilaaa!!!!

Nu går det alldeles utmärkt, till och med utan anstängning kan jag få till en liten extra påse!

believe in yourself <3

INGENTING ÄR OMÖJLIGT!!!

XOXO
BRAXANA


zammie

heeello! here i am. pluggar lite samhällskunskap, dock är min bok borta. INTE BRA. sitter och pluggar på anteckningar. om någon har min bok -  let me know... inte snällt att ha den nu när jag snart har stort fett prov!

Men det går inte så bra när jag sitter framför fb samtidigt och nu skriver jag här *dumma anna*


wie

XOXO
BRAXANA


little grey satanist

HELLO. lyssnar lite på musik, fast på väldigt låg volym... jag som vill ha dunka dunka^^

aja. lala, tänkte bara lägga upp en livebild. i förrgår tog jag massa bilder när jag åt chips. men orkar inte lägga upp alla, de kanske kommer när jag har lust :) jag vet att ni vill se.


glassarN´

XOXO
BRAXANA


vrider lite på mig

HEEEJ! Här sitter jag, vad har jag gjort idag? Åkt till skolan... var så skönt på bussen men sen ska man ju av den. så jobbigt. Tänk vad skönt att bara sitta och åka runt på en buss hela dagen, tänk om den dessutom åkte genom massa olika roliga saker. Sen kan man sova när man blir trött, äta godis och bara myyysa! mmmmm!

men men, kanske kan starta bussresor sen i framtiden... åh när jag tänker på mysiga resor börjar jag tänka på tåget till Åre! *mmm*

freeedag imorgon och jag njuter av det lite :) Imorgon kan jag ta den sena bussen, då kommer jag njuta lite till! ÅÅÅÅH PLUS ATT JAG HAR EN SEMLA SOM SKA ÄTAS HÄR HEMMAAAA! tur att jag kom på det, får inte glömma!

Jag vill dansa, min body har velat dansa i flera dagar nu... men jag har inte riktigt haft tillfälle att röra på min ormliknande kropppp. I move like a cobraaaa (a)


there i aaaam!

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0