dydydydydodoodooodododooo

i wanna know your name name name name name name name name name name

dansat mycket idag, kepsen satt där den skulle. nu lyssnar jag på lite musik och läser om renässansen. Fick lite fisk idag i näten så ikväll blir det aborren som får hoppa ner i pannan. *steker hårt*

skola imorgon igen, vart tar helgen vägen? idrott imorgon, die. ingenting kul att se fram emot denna vecka heller... är jag deppig? nja, lite kanske. vädret är ju inte heller så pepp!

men varför vara depp när man kan vara pepp? pepp på aborre? JA!

man måste peppa, precis som när man brukar deppa. man kan ju deppa för minsta lilla grej. varför inte peppa för minsta lilla grej? e ja klok?


nu publicerar jag det här inlägget lite sent. har ätit aborren nu. det sa bara *glufs* så var det klart!

XOXO
BRAXANA

det här är värt att dö för, jag tror mitt <3 blöder

heeeeej, igår hade jag en huuuur mysig kväll som helst! efter skolan åkte jag ebba och jenny till stockholm, jenny lämnade oss dock på stationen, eller om jag ska vara ärlig så lämnade VI jenny, hon skulle till popaganda. Jag och ebba bytte ut Jenny mot Lina och Johanna, vi gick för att ta bussen till grönalund, men nej det kom igen buss och vår plan om att komma in innan 18.00 och slippa betala mer i inträde dog. men vi kom fram tillsist i alla fall! Vi hängde lite, åt mat osv. sen var det MAGGIO på scenen det var så bra!
seriöst, om jag ser ut som henne när jag är gravid i typ åttonde månaden?! så kommer jag dö av lycka, vilket vore synd eftersom man skulle missa sin baby. så hoppas jag inte blir det, jag vill bli lite lönnfet, alltid ha lite för fettigt hår och mjukisbyxor, det måste ju vara skönast med en stor mage. + en tisha.

När maggio spelat klart hade jag och lina lite åkturer att bränna! så vi vandrade runt, jag åkte INSANE! for the very first time. Den var faktiskt inte så farlig som jag trodde, sen så hade jag ju Lina vid min sida (a) sen uppskjutet som final! SÅ VACKERT ATT SE UT ÖVER ETT UPPLYST STOCKHOLM EN SENSOMMARKVÄLL. fint väder var det också, aaah. zupermyz och zuperzalt!



maggio och ingen annan

XOXO
BRAXANA


0ning

igår var det NOLLNING på europaskolan, det var väldigt roligt, trots lite sovpanik ett tag var kvällen väldigt bra! :D
ikväll ska vi äta middag på fagerudd, sistah drar till freiburg imorgon. gonna miss that bitch <3


me and sis när vi rökte brajj i akterruffen!

XOXO
BRAXANA


its bananas

det är the hills maraton på mtv. har sett de flesta avsnitten sedan men nu inte alla! Kristen är en bitch.

lyssnar på bieber (a) igår var det mys hemma hos lola med krangz unt mey! det var en gosig kväll, härligt att gosa med raw girls.

idag har jag gjort lite nytta, imorgon är det skola igen, diiiie varför tog helgen slut så snabbt? är alltid så lycklig på fredagskvällen sen bah: måndag. och vi har idrott imorgon. jag är inget direkt fan av idrott, vi ska säker ha orientering eller något surt. en annan sur grej är att när man vaknar om dagarna är det oftast kallt och grått, så då tar man på sig relativt varma kläder, sen på dagen kan det bli varmt. Mitt liv är som ett casino. Man kan vinna eller förlora, oftast så förlorar jag eftersom man inte direkt tar på sin bikini när man fryser. jag älskar att vandra runt i bikini. det finns massa roliga citat från the hills. nu lyssnar jag på usher, my 2nd man. vem är min number one?!?!?!?

OOOOMMMGGG. powpowpow wow oh wow.


en bild från balen i nian, vackra (a)

XOXO BRAXANA


waoahahoahaa

aaaallltssssåååå jaaaag dööööööör här i sooooffaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!


åh, det är en harkrank här inne som förstör för mig... MEN.

XOXO
BRAXANA


för er som missat. hur det nu är möjligt



XOXO
BRAXANA


back 2 school

hello, idag började skolan igen! snicksnack men kenny på bussen, powerwalk till skolan! träffade alla bedårande själar igen! Är dock sjukt trött ATM. vet inte varför. om jag blev trött av denna dag kommer jag dö inom en snar framtid! RIP BRAXANA. mina händer stinker ballong, imorgn börjar schemat. inte taggad. 06.20 bussen here i come, hoppas det är min favoritchaffis. då blir jag glad! Dessutom har en gammal vän gjort en comeback på bussen! bjuder på lite pix, live from ma mansion.



tidig uppstigning redan imorgon, HUR SKA DET GÅ?

?


XOXO
BRAXANA


body fylld med öl

har på mig en randig body och lyssnar på gaga, ska nog hoppa ut nu. det är snart skola och jag vill inte tänka på det! ska ut och njuta av zolen på bryggan, i min body? jag vet inte än, kanske byter jag om. kanske inte. beror på om jag vill ha sol på magen eller inte... aja ska ut i alla fall!

bjuder från en bild som lina fångade på kräftis hemma hos jess and joe. jag bjuder jess på min hembryggda öl

vare gott yes?

XOXO
BRAXANA


om du aldrig provat hur kan du då vara säker????

helloooo, idag körde jag båten. call me kapten!

idag slutade danslägret, sorgligt. kom på att när jag står i första position ser jag ut som en bodybuilder.

så på måndag kan ni alla komma och se mig och mina dansvänner skaka på höfterna i skolparken under måndagskväll! ni kanske till och med får se min bodybuilder?! 

alltså det är äckliga flugor här inne. ska äta god efterrätt nu.




XOXO
BRAXANA

 


wapakoneta

heelllooo det är dancecamp denna vecka `sshakee´det är svettigt med mycket attityd, men vi är inte bara kaxiga, vi är även vackra svanar (a) jag är väl kanske lite mer av en gräsand dock, eller en knölsvan. MEN dagarna förgylls med ett ständigt leende på läpparna! :) <---

nu, ska jag äta jordgubbar. adios

XOXO

BRAXANA



är jag den enda som inte vet?

att justin bieber hookat upp med hugh hefners ex twins?!


han är ung, och kung.

XOXO
BRAxANA


baby, baby, baby oooh


Justine Bibiér

han är rå.jävligt rå

XOXO
BRAXANA


RSS 2.0