BRAXANA SKA UT PÅ VÄGARNÀ!


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY, eller ska jag kanske säga "ciao"? Inte än kanské. Idag, eller ah ganska så snart så brummie brummar vi iväg mot italien i en smått ljummen bil (á) Jag kommer säkert ha glömt någonting viktigt. Mitt hår är tovigt också... Det ska bli så himla.... avkopplande att sitta isolerad i en bil i tre dagar och bara, drömma sig bort. Glömma alla bekymmer här hemma i en ask. (pandoras ask?) På onsdag ska vi tydligen ha nått våran slutdestination, ITALIAAAAA! CIAO BELLA, CIAO BELLO!

Igår var vi på hamnfestivalen, det var MAJJK som hängde (MAJA, ME (ANNA), JOHANNAx2, KLARA) Fiffigt. Vi hade det party, kowz drog dock hem liiite för tidigt, eller ah det gjorde jag och Klara också men Johanna var ännu värre, köpte sina remmar och drog, utan att ens bjuda. vad är det för stil liksom? Men dem som var de stora bovarna JOK. (JENNYOCHKRISTINA) Dem slår medvetet till en random person så att de ska kunna bli utslängda och slippa ze alcazar, då bah schysst? De va sista chanzén att se mig och K, vid liv.
Får inte glömma Lovisa heller som dizzade allt totalt, kan ju säga såhär. Du kommer att ångra dig.

Juste dansade igår också, det gick inte särskilt bra, det var vaaaaaaaaaaarmt och allt vatten var ljummet och det var varmt, men alltid ett leende på läpparna, det har braxana!

Men nu ska jag draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kommér sakná er allá(h)!

HASTA LA VISTA!
xoxo, braxana

robért wells

hello, my name is Wells... Robert Wells.

borta hela dagen, är gaaanska så trött ska ni veta *zZzZzZz* men jag ska nog lyckas hålla mig uppe ett tag till, just nu cirkulerar det två irriterande myggor runt mig, eller bara en nu för den andra.. *smash* Imorgon är det upp emd tuppen ska köra lite quigong med dansgruppen på en gräsplätt inne i stan klockan halv tio! kom och joina, feel the lové!

SPOTTING!

Vänta lite... vad gör... Ernst Kirchsteiger... I min trädgård?




KOLLAAAAAA!!!!!!!

"titta mamma, det är en kändis i trädgårn´"

weeeeey maccarena!

hey, nada att säga! Båten är i i alla fall, wiie! Det är ASNAJS, brummiebrummie boooo! snart drar vi till italia också.

me&jen rockin' the party *weeeey*

zolen zkiner

heyhey, är ätit zuzhi MUMMAMUMMAMUMMA. nu ska jag fylla på min trocaderoflaska med vatten och knalla ner till bryggan... ztekztek!

AAAAI WANT NOTHING

EY! Sitter och glazzar, nu kom elektrikern. Mmm, vi har kanelbullelängd hemma... låter det inte bara sååå MUMMAMUMMAMUMMA?!?!?!?! Idag har jag hjälpt till lite med förberedelserna inför morgondagen... MIDSOMMAR. Jag och syrran har pimpat trappan, bort med löven! Själva skönheten i trappan ligger dold under alla dessa löv, vilket är jättetrist. Tänk om en skönhet som...... Gisele Bündchen, dooold under en massa löv! Vore inte det trist? Jo, så nu har jag och sis tagit fram vår trappa och all dess skönhet! Lalalalalalala!
vad sägs om en bild? - JAAA!


NIGHTY NIGHTY


WHATS UP @ LANDET RIGHT NOW?


Jag sitter i stolen vid telefonen och mezzar lite med klara samtidigt som ja checkar vad som händer runt om i världen, I soffan sitter syrran och mam, de kollar på en debatt om saab skulle jag tro, de nämnde i alla fall just "trollhättan".
Vädret: Molnigt, inte särskilt varmt, 14 grader om man ska vara exakt.  klockan är 21.22 och det var allt för kvällens BRAXANA NEWS, godkväll

favorit i repris!


ME <3 JOSSI, ingen nyhet direkt^^

EEYO, chillin with ma coke!

HEEEEYO, idag drog jag med Klara till Stockholm! Jag brände en del presentkort jag fick på födelsedagen, wie! Jag ska här med bli en FASHIONISTAAAA! Det var trevligt, nu är Klara på seglarlägret, messade lite med henne men min cellis är pank och syrrans gick ett tag men sen vare plötsligt små avspärrningsband runt den och ja, det vore ju otur om polizen skulle komma på mig.. undrar vad som har hänt.. har syrrans mobil blivit en brottsplats?!

Nu sitter jag här och sippar på lite cola, ghettocola till och med. MMMMUMMAMUMMAMUMMA!


hasta la vista!

FOODTIME!


LAX PÅ MENYN!

Hasta la vista

Nu är livet på kunskapsskolan över! Dagen har varit sweeeet om man bortser från lite små detaljér! Nu är det sommarlov, känns verkligen inte så. Jag kommer sakna dhenis jättemycket. Jag och mina käraste vänner är så lyckliga tillsammans! :D





 



vi glänser som aldrig förr! glöm allt det svarta ni kommer bara bli lacka!
NU ÄR DET SOMMARLOV!

jag glömde ju nästan... RESULTATET!


jag och tre stekheta brudar!

IKVÄLL ÄR DET SKOLAVSLUTNING!

följ förvandlingen!!!!


NU ÄR FRISYREN ÄNTLIGEN KLAR!

följ förvandlingen!!!!

Nu är håret fönát!

PROMQUEEN?




heyhey, nu lirar jag i badrummet. BAL TONIGHT! Bjussar på en bild gör jag också, råkade bränna mig lite i den tropiska boxen som ni kanske ser on da pic. Shit happens, life goes on!
xoxo BRAXAAANAAA

dagens look...

... är sommarchic!


 



need to run




@ Klaras mansion

Nu sitter jag här och glassar, klara slavar för att få cash.... pundaré!!!!!!
Vi lyssnar på den bittra symfonin, wiie!
hasta la vista, solen skiner allihopa!

ME RIGHT NOW


Ikväll ska jag hem till Klara, har känt mig seg sen jag kom hem från skolan. Men tror jag kommer att bli på bättré humör när jag får se lite bekanta facés. Jag borde borsta håret också, men blä vad jobbigt. Sofies kompisar kommer typ om 10 minuter, klack, klack, klack DAAH! Bäst att skynda upp i badrummet så kanske man hinner skölja burret lite också.
byebye its american pie (o)(o)

BOSTON TEA PARTY


Alla dystra vänner där ute, på sommarn är livet som bäst!

LYSSNA NU ELLER ÅNGRA DIG SENARE IKVÄLL!
alla blir glada av piña colada!

DET ÄR TORSDAG ÅRE BABE

hejjhejj! Skönt med lov ^^

IDAG åt jag lunch på vita elefanten alldeles ensam... det var gott. Vita elefantennnn luktar gott
Imorgon är det fredag, sweetfriday yeah. Vi övade på dans @ school till "balen" som går av stapeln på tisdag! SUIT UP

sammmma sång.

Jag har min himla slöjd jag måste göra, men den ska jag försöka bli av med så snabbt på möjligt... Uh, jag vill inte loosa mitt MVG. Varför ska ett MVG i slöjd betyda lika mycket som ett MVG i tillexempel svenska? irriterande. ´
Men whatevah, alla verkar vara deppiga över lite allt möjligt, man kan väl inte vara deppig nu, det är ju typ sommarlov daah! Det har ju faktiskt vart fint väder ocksåå... vi slutar på kunskapsskolan vilket inte heller är helt fel, tänk om vi alla skulle börja där igen efter sommaren, vore inte det lamt. Men det som är lite trist är att vi missar Kallé!

hasta la vista!

VAR ÄR MÖSSAN? PÅ SOFIE!

IDAG HAR SOFIE MIN ZUPERBRA SYSTER TAGIT STUDENTEN, GOOOO GIIIIRL!







!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0