THRILLER!


oh yeah

Obamas elf RULES

Heyhey Monika Hey på dejj Monikaa.

Igår var det lite relax här hemma med lite partygalna brudar^^^^^^ :D Helt jäääevla crazy.
Vi åt muffins, bakade av Jen, Chips och dip, bakat by Braxana. Vattnet hade Kla och Kri hämtat från ån, så alla bidrog! :D Vi hade mörkerdisco *buuuu* och var allmänt total flummiga! Men inte rikigt lika flummiga som Beatles!!!!!!!!!!!

Idag vaknade vi vid elva-tolv typ, åt frukost. Klara drog på sig sin nya coola skidjacka och drog, Jag och Stina tog senare sällskap till idrottshuset där jag hade dans och hon knallade vidare på en turbo?promenad! :D VI ÄLSKAR ATT RÖRA PÅ OSS!  RÖR PÅ DIG DU MED!

aaaaah, Kristina har ju listat massa olika böjar i sin blogg. MEN, hon har glömt en sjuuukt het böj som egentligen endast en person kan göra, ge mig en solfjäder någon?

det är sjukt hett.

AU REVOIR!

R u COOL?

 I AM!
 nu fick jag den här, I am, I am, I am, I AM I'm your destiny callin' på hjärnan... *nana*


Idag var en chillig dag, det var najs helt enkelt. Har vart och dansat, vilken ENERGI! Har dock inte ätit något sedan lunchen, eller jo ett digestivekex, vi har inte haft något bregott hemma och då blev jag inte sugen på en macka. Men känner att min skalle är lite seg! Men magen är i alla fall inte gravid :D *wiiee*
Tur att middagen är på G. *ler*

Vi har en asbra peeling för man blir inte torr av den utan MJUK! Så jag slipper kladda med massa lotions nu, kinda cool.
Nu ska jag göra nått annat.
Hasta la vista

dååli mage???? *MUMMAMUMMAMUMMAMUMMA*



robocop: time to sleep


Sommar, sommar och sol, med havet och vinden och doft av kaprifol!

GPS

Har precis målat naglarna på den hand jag glömde bort förut, så nu är det jämnställt! Ikväll ska jag göra klart tekniken, ska skriva om GPS har jag bestämt. Måste verkligen göra den, gud vad bra det skulle kännas *svävar*
Dags att sätta igång!

Pépito! *MUMMAMUMMAMUMMA*


ROYALTY

Tjaja, sitter i vardagsrummet och chillar lite. Idag var det plugget som vanligt, började dagen med lite hjärngympa: MATTE (tänk om det vore bygglovsmatte, åh<3) Men det gick inte så bra, sen lunch, sen tog jag en data med Johanna, kollade lite bloggar och jag tror att dem har blockat Blondinbella, först kom man in men så fort jag klickade kom det upp en ruta om att sidan "inte kunde visas" och sen kom just den sidan upp "sidan kan inte visas" fast det stod på engelska. *hello*. Blev lite ledsen, det kom väl en tår eller två men Storstadspojken räddade mig :) Han var fortfarande oblockad och tror han kommer att förbli det! *wiho*
Sen så ville Johanna öva på sin debatt hon skulle ha lite senare på dagen (dödsstraff eller ej?) hon fick det lite tufft eftersom jag är en stark debattör men jag tror att det gjorde henne stark! Jag satte en hög ribba och hon kämpade på bra och gav aldrig upp! Kan ju tillägga att hon dessutom fick MVG. SEN så jobbade vi matte tillsammans, det gick bra tycker jag. Fast allt var fel i facit *frust* men vi klarade oss.
Jag Lina och Maja kollade senare upp Kungafamiljens alla karlar, Det finns ju tre: Daniel - Jonas - Prins Carl Philip.
Vi hade en vild diskussion, vem är bäst? Vad tycker du?  Jag gillar alla men min favvo är Jonas, har ju faktiskt sett honom IRL. *gör peacetecknet*
Småsov i soffan, dessutom måste jag göra tekniken. *jublar* (ljubavi)


Majas favorit, Prins Carl Philip

(Linas) Victorias favorit, Daniel Westling

Braxanas favorit, Jonas Bergström


Fettisdagen

Eller vad det nu heter!
Idag förlovade sig Viktoria och Daniel, det var skoj, "råkade" skriva sköj först, vilket kanske lät lite gulligt!? *hihi*

Idag var det annars en ganska så vanlig tisdag, i plugget fanns Klara som vart försvunnen under en tid, men ingen vet VART hon har hållt hus, inte ens hon själv!? Men nu är hon i alla fall tillbaka. Skönt det!

Idrott, badminton och volleyboll. Badminton kan vara ganska så kul men idrotten var faktiskt ganska så lam idag.
Jag är dessutom sämst på volleyboll, det gör ju bara ont! *ajaj* Kickade Stinas ass det gjorde jag i alla fall *kick to the moon*  Ikväll ska vi äta potatis och purjolöksoppa och efter det... SEMLA! *längtar*
Ikväll är det Tisdag, inget bra på TV vad jag vet! Men dock så gillar jag den nya serien The mentalist, tror jag den heter *förvirrad* men aja. Den är ju så spännande, men sitter som fastklistrad i soffan, nästan lite farligt. TÄNK SÅ VÄXER MAN FAST?! yes, det är inte omöjligt... Jenny berättade allt på lunchen (egna erfarenheter)
Har ätit lite geléhjärtan idag, det är ju trots allt en dag fylld med kärlek  - Victoria och Daniel, jag önskar er all lycka! *slängpuss*
Nu ska jag kolla soppan, aaaaah!

Ett géléhjärta fångat mellan ett gäng gula tänder! *namnam*

vackrast är kärleken


Daniel och Viktoria är nu förlovade. *wie*

GODNATT


Pretty boy

Eyo, sitter i syrrans säng, sitter faktiskt skräddare. *stolt*
Kristina tog nyss cykeln och cyklade hem till sig,men du glömde din fårskinnspläd till sadeln! Men lugn, jag har den i tryggt förvar (under tröjan) 

Det var en härlig kväll igår med mycket skratt och busigheter, gud som vi skrattade *asg* Lovisa snackade med sina jääevla boys men vi gjorde det bästa av situationen... *asg* Det var en kul kväll helt enkelt!

Idag chillade jag lite med Kristina, hon visade klipp med THE ROLLING STONES, visste ni att Jones drunknade i sin egen pool? RIP!

Men vi snackade om annat också, HEY, kolla in den HÄR bloggen, så jäävla skön!

bye prettyboy!

här är hon, ja hon gillar skog... Å Sverige

Waiting for some hot chicks

YEAHBADEBBAHDOOH, men sega som fan de ärom!


hot

på andra sidan bordet

SATURDAY, MELLODAY

Hatar ordet "mello". Eller nej. Hata.ordet.mello.

Chattar lite @ msn messenger, (yes, jag har den nya verisionen(?))

Ikväll verkar det bli nått chill.  kanske med Ch(r)ille?

Har bakat en kladdkaka, fast jag föredrar att säga chokladkaka för det låter mycket godare, så nu ska jag smaka på den serrni!

hej då, hoppas ni får en jättemysig kvällé!

HAHA KOLLA VAD KUL! Först tänkte jag inte så mycket på bilden men sen börjde jag känna igen gamla godingar!

Freaky friday

Heyhey, its freaky friday!
Idag gick jag upp tjugo över åtta!!!! :O:O Skulle åka ut till Mormor och Morfar, var lite seg i början och det var sjukt kallt men det var mysigt ändå!
Har kollat på MTV lite, först MADE, det var en tjej som ville lära sig åka snowboard, sen sweet sixteen och nu room raiders, alla är så sjukt fula.

Jag har egentligen ingenting speciellt att skriva, Lovisa borde väl vara hemma nu förresten? Hon kanske är brun som en bajskorv?

bye

 

SOFIE ÄR HEMMA IGEN

Ikväll kom Sofie hem igen, det var en trevlig lite surprise! Min mage är full av risotto och avslagen kall cocacola *spinner* Nu ska jag dra ner till vardagsrummet! DÄR ÄR SOFIE!

Update, vad har hänt under de senaste dagarna?

HALLÅ! Idag vaknade jag tio i tolv. Lite för sent för min smak, men innan ett är helt okej ändå. Tis-Ons var den Sims lan här hemma hos mig, i källaren såklart, den mörka källaren... Gänget drog hit, men spelet var cp för många så jag, Maja och Klara körde tillsammans, Vi gjorde en ganska så cool familj. Först så var det förstås vi själva, sen så måste ju alla ha en partner, hm. Tre stycken grabbar. EMD! Så jag hade Danny<3 Maja hade Mathias<3 och Klara hade Erik<3 Klara och Erik var alltid tråkigast, Erik klarade sig själv hela tiden, det gjorde inte Klara! Men det var riktigt najs. Jag höll mig vaken till klockan tio, sen började jag småsova i fåtöljen, vaknade halv ett. Då var det bara jag och Maja kvar. Då kände jag mig ÄCKLIG*blää*. Maja var kvar några timmar, det var helnajs! Sen drog även hon hem.

Jag chillde resten av kvällen, tills Kristina ringde, hon och Maja skulle på promenad och undrade om jag skulle med, hade inte så stor lust med gick ändå. Kristina gick i en jobbig turbofart, vi gick hem till Maja, hämtade henne. Sen gick vi lite mer, Maja och jag ville inte gå i turbofart för det var bara jobbigt, men det ville K. Vi tänkte gå till Johanna men det sket vi i för hon skulle kolla på Grey's Anatomy. Jag satte mig ner för jag hade ont i magen, Kristina blev en av gubbarna i Redbull reklamen och Maja var ganska så normal(notera ganska). Sen kände vi att det var dags att pallra sig hem, tanken på hur långt det var och att jag skulle vara tvungen att gå var väldigt uppfriskande! Vi gick i normalfart, INTE KRISTINA! Hon gick i turbofart och bestämde sig för att om inte vi ville gå turbo så skulle hon gå alone. Så det gjorde hon, hon knallade iväg med ett härligt svung mellan armarna när hon spatserade ut i den mörka natten. Jag och Maja gick tillsammans en bit innan det var dags för henne att ta vägen hem. Kristina gick då en ganska lång bit framför mig på samma väg, jag tänkte att jag kanske skulle kunna gå ikapp, kändes fult att gå samma väg fast den ena går en bit framför. Men när jag äntligen närmade mig så svängde den döva Kristina upp mot Bacho, där man kör upp till Lina. Jag kände bara: dö. Då hade dessutom min magondhet förvandlats till ont i magen blandat med jobbig träningsvärk  lite överallt. Men jag valde i alla fall inte att stalka Kristina längre, jag gick en annan väg (i livet)
Nu ska jag rosta lite goda mackor, *yummie*

BYE!

SE, SÅ NÄRA VAR JAG!

SOL (Stina och Linn)

HEY! Sitter i soffan och myser, hade ont i magen för en stund sen men det verkar ge med sig nu. Dagen har tillbringats med SOL (titta på rubriken så fattaru) Vi åt lunch på stan, letade efter de tre ölen, men bottennapp åter igen! *ajaj*

Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Sen pallrade vi oss till mitt såkallade "crib" Sen drog dem (åt helvete)

snackar med Maja på msn, fan va gó hon é!

bye, ha en trevlig måndagkväll ppl!

MAJA

SOL

Sundaysunday.blogg.se

Hello world, this is meee.
Idag är det söndag, ska fira farmor idag. Imorgon är det... LOV! Yebbadebbadoo

Jag kan bli sjukt irriterad på lama tråkiga människor. UÄÄH, snälla hur tråkig får man vara?! 
 
Kollade på alpint nyss, alla körde ut *buhuu (litauen blev för långt bort) *

bye

STINA @ UNGDOMSBÅTEN @ BÅSTAD


Alla hjärtans dag *dudunk, dudunk*

HEYHEY, gårdagen var najs! Tog hem lite chicks (chips), vi lagade mat, en sen middag som gick av stapeln kl. 22.00! *aaah*

Klara sov över, de andra stack hem. Sen shejkade jag, träffade Linn (gó tjej!!!!!) Sen drog jag hem, sen var det ju dags för fika på stan, eftersom alla var sena förrutom Kristina och Maja så kom dem hem till mig, jag fixade mig sen mötte vi Klara och satte oss på Wickmans café! Eller heter det kanske Wikmans? Whatever...

Har gått ganska mycket idag, jag gick i väärsta tempot. Ganska imponerad av mig själv faktiskt *ler*

Tittar på melodifestivalen, Lasse Lindh sjunger, tycker inte han är så bra.

Det har i alla fall vart en sprudlande dag men vackert väder och gnistrande vänner! Tänk vilken <3 dag!

KLARA OCH JOHANNA PÅ ISEN, *knarr, plopp, aaaah*

fredag den trettonde *svälj*


HEY (E)BUDDIES! Ser på klockan att den närmar sig dans, måste byta om snart, OJ tjugo minuter tills starten!

IDAG var det sista dagen i plugget innan SPORTLOVET, chillade en hel del med två bimbos KOK. Var på matteföreläsning typ, sen lunch, sen franska och tillslut JOUR, den sista jouren forever @ kunskapsskolan för 9X, strålande, strålande! Det var jag och KOK som höll i ratten inne i köket, vem har sagt att diska behöver vara tråkigt? (aa)

SEN, drog jag hem. IKVÄLL är det party för att fira det kommande LOVET, hör upp allesammans: Det funkar @ my place. Så om någon läser detta och hör med dem andra när jag är på dans så kan ni ju meddela the rest hur det ligger till, jag kommer hem, NEJ, jag måste gå hem! BLÄ, jag komemr väl hem kanske halv sex eller nått?! SENAST, men om ni ringer så kommer nog min sis att svara <3: (pussmun, vrid på huvudet till höger och tänk er att prickarna är ögon och "hjärtat" är läppar) Innan Kristina kom på att piltrean var ett hjärta trodde hon det var en pussmun, se så tokigt det kan bli!
bye, nu måste jag byta outfit, vad sägs om djungeltema idag? grrr.

GODNATT

Nu ska jag lägga mig, vi ses imorgon! ps. snart kommer det en ny design *wiie* kan knappt hålla mig, kan ni? :O:O:O^^


HEY RABIES

Blogg.se cpade för mig igår så jag kunde inte skriva något inlägg, Så som plåster på de variga såren tänkte jag fira Kristina och Pappa nu istället, GRATZ!
Igår efter skolan hade Kristina kalasfika, sen drog jag hem eftersom vi skulle få gäster till kvällen! Det var en trevlig kväll.

Idag hängde jag med Kristina och Klara in da school, KOK (Klara och Kristina) clever? yes man! Vi käkade på donken, jag åt en MCfeast meny, mummamummamumma!  Det kom in en klass eller nått, i alla fall en grupp människor som var påväg någonstans för att åka skidor/snowboard/blades/telemark who knows? Dem åkte allihopa samlade i en buss som Stina hoppade på :o Har ingen aning om vart hon är, men hoppas att hon har det bra! Det fanns ju ganska så söta killar på bussen (a) Om du läser det här Kristina så hoppas jag att du har det kul :D (egentligen ligger hon i ett dike helt utmattad efter att ha blivit avslängd från bussen av alla muskulösa killar!) *aaaaaah*

HERREGUD, blev dessutom smittad av RABIES idag, fick ett anfall av något slag med lyckades vakna till liv igen, som tur var fanns det omtänksamma människor runt omkring mig, det bästa man kan göra när någon får ett rabiesanfall är att buffa lite på axeln och viska ens namn, det var tack vare den metoden jag typ återuppstod...

Ikväll ska vi äta potatis och purjolöksoppa, det ska bli SÅ gott, MUMMAMUMMAMUMMA!
Jag har ett enda bekymmer i mitt liv och det är mina jävla tänder, kan dem bara inte DÖ?! *pang, pang*


DAGENS BIMBOS

KRISTINA IS SWEET SIXTEEN

GRÖNEBORG


bye

10 februari 2009

FYLLER LOVISA 16 BAST, SWEET SIXTEEN ELLER VAD? *HURREY* Mtv nästa?

Annars så hade vi friluftsdag idag, Det var lite högt tempo med det var helt okej, ganska kul i efterhand ändå! Sen drog jag hem med Stina och sen drog vi till Lovisa på födelsedagsfika! Där träffade vi även Maja och Johanna sen kom även Klara!

Har laddat över alla mina mobilbilder till datan nu, hade typ 879 bilder eller någonting och det är sjukt irriterande när man inte kan ta kort för att minnet är fullt! Nu har jag dessutom fler bilder på den här datan *wiie*

Imorgon är det plugget med nya väskan, ska fixa över alla grejer ikväll eftersom jag inte hann i söndags, that's life, shit happens!

Nu ska jag kolla på Top Model, jag tycker det är jätteroligt att titta på! hehehe


LOUYS SWEET SIXTEEN

SALTSJÖBADEN

RANDOM BEBBE

SSB

HEMLIGHETSFULL

DEPRIMERAD STINA

cha(cha)

Hallå, sitter i Sofies säng och tänkte kolla fejjan. Kom nyss på att jag har dans ikväll, hade totalt glömt bort det. Kan vara bra att dansa lite och komma på andra tankar ;)

Idag var det plugget som gällde, yeah usher. Hade svenska nationella muntligt, det gick bra tror jag, vet i alla fall att jag och Klara fick MVG på pardelen!
Det var fint väder ute, imorgon har vi friluftsdag! Tror faktiskt att det kan bli kul, tjejerna i X regerar... typ.

THE X-TREME BABES!

kommer ni ihåg programmet babes in the bush? det gör i alla fall jag.

måste hitta en ryggsäck till morgondagen, usch vet dessutom inte vilka skor jag ska ha på mig, mina läcker ju in om det blir blött, tror ni man kan ha plastpåsar på fötterna? Det borde ju funka, om det läcker in så blir det kanske lite kallt men om jag har först strumpor sen plastpåse så borde det ju funka! Sen är frågan om jag ska ha termobraller eller mjukisbyxor med långkallingar under, hm. Aja, det löser sig väl, måste ta med mig god matsäck också, lyssna på ordet matsäck, gud vad fult!

bläbläblä!

bålle

boost

Drack nyss en tahiro POWER för att bli lite pigg, la mig ner i Sofies säng med datan för att plugga men märkte att jag höll på att somna så jag gick in på toa, fixade håret, gick ner till garaget, hämtade tahiro, gick in till mitt rum, hämtade Sofies religionsbok sen in till Sofies rum där jag började läsa om kast inom hinduismen, så nu vet jag det. Känner mig redan lite piggare, när jag skickat in min religion så ska jag flytta över grejer till min nya väska, oj. klockan är tio i fem.


Är på ganska bra humör idag, men frågan är om det håller i sig tills imorgon, då kanske jag deppar ihop totalt, börjar gå runt och mumla, klä mig i långa svarta klänningar och ha håret utsläppt, blött av fett i mittbena? Eller så kör jag bara på lite mascara och ett diadem!

time to say goodbye /paul potts & braxana


YOGA

Söndag

Det var vart en härlig helg, i fredags åkte jag ut till Klara och lagade tacos, (klara var inte hemma) det var mysigt, sen kom Lovisa och Johanna lite senare! Vi åkte bob (marley) och pulka, gick på isen, HOW COOL?! Nästa dag vaknade vi, jag och klara drog in till tågstationen där vi mötte Stina, jojo och lolo ville inte åka dit med oss. När vi kom stod tåget på perrongen, innan vi insåg att det var vårat tåg så tog vi det lugnt och lunkade lite, sen tänkte vi: Oj, det kanske är vårat tåg! Vi sprang upp för de sista trapporna men väl uppe så började tåget sakta rulla iväg.

Men inga tårar, vi tog bussen till Bålsta och sedan vidare mot Stockholm med pendeln, på pendeln träffade vi en kille som tog plats bredvid Klara. uuuh, haha han var SÅÅ sjukt ful, "kaahllt" *ryser till*  Sen så tittade han på Klara och sen började han skratta! När vi var framme på stationen så väntade vi så att han skulle få ett rejält försprång, men då och då stannade han och kollade vart vi var, det sista vi såg av honom var ett stort charmigt leende. vi kilade in på pressbyrån för att ta skydd.

MOT BLOPPISEN, det var inte så lätt att hitta men vi hittade det i alla fall tillslut, kön var lång. Vi stod i drygt två timmar, sjukt äckliga människor var där, fast de flesta var fina. Bakom oss fanns det otroligt irriterande människor. Folk som kom ut sa att det typ var inga kläder kvar alls, det som fanns var fult och att det var skitdyrt, "ovärt för er att stå i kö" Det fanns mycket kläder kvar och det var inte dyrt.

Jag tyckte att det var roligt i alla fall, jag köpte en tröja och klara en kofta. :D

next: mcdonalds, efter det träffade vi Lovisa, men den lämnade vi henne (i sticket) Vi checkade lite affärer, köpte en väska! :D Jag var på så himla bra humör igår, det kändes så roligt! Jag var så glad när jag kom hem!

BYE, nu ska jag plugga, plugga är ett sjukt fult ord.



jag har inga bilder från igår eller liknande, så det blev en chic bild från i somras, tänk I SOMMAR!


bläääää


Här var det bra i alla fall

äckel

depp (inte johnny)

jag är irriterad


RSS 2.0