All alone... i walk with him til morning

HOLA esplanados! Sitter och lyssnar på ON MY OOOWN, tror mina stämband så få sjunga den imorgon igen, så lika bra att få in den i hjärnan lite... hjärta och smärta!!! 
 
Idag var faktiskt en bra dag, sitter här och är nöjd! Tåget var i tid, fick sittplats, behövde inte stressa till skolan, eller ah inte superstressa i alla fall! Åkte till favoritstationen stadion! Hade sång, jag sjunger inte bra men det kändes ändå bra i maggen, haha ja sen balett och det var kanske inte dagens glanstimmar, meeen det kändes ändå bra liksom! SEEEN, lunch, värmde mina tortellinis, slog mig ner i soffan och MÖÖS med la klass! Sen "Jazzfunk" med en ny lärare, haha det var jätteroligt men jag hade ganska stora problem med koreografin ahahahah, men det var kuuuul, blev glad trots att jag var sämst!!! Sen stannade vi en stund och jag äälskar att de från melodifestivalen inte ställt undan mikrofonstativen, man kan ha så kul med dem! Sen lite stretch på det, min kropp ska fan tänjas nu, kanske borde tämja den också... ? den är vild....
 
iiimorgon, sång balett och jazz, jag och jazzkombinationen kommer inte riktigt överens. men aja det går nog bra! Bless moooi! 
 
MA CLIQUE!!!!!
 
känner mig så tung whoppaaaaa!!!
 
iii loooove hiiiim
 
XOXO
BRAXANA
 

Time to say goodbye

2012, and HELLOOOOO 2013! Välkomnar dig med öppna armar!!!
 
Hade det så mys och trevligt ute i Trögden, Maja och Johan var perfect som värdpar och min magge njöt och kroppen fick röra lite på sig, stämbanden fick vibrera och jag kände mig alive =) 
 
Nyårslöfte??? Ha kul, be strong, be a star <3
 
Imorgon ska jag jobba, wihoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! längtat som f*n!!!! vad sägs om en bild? det får bli en oldie
 
hur kul hade man inte sista tiden in school, ååååh!!!!!! man blir varm i hjärtat!!!
 
Nu njuter vi av det nya året!!!!! NJUT NJUT NJUT
 
XOXO
BRAXANA

RSS 2.0