HAPPY B-DAY SISTAH

men bara för det så ska man sättas i arbete så fort man vaknat, är det rättvist?! Min morgonro är rubbad.


MEN ALLT FÖR DIG SYSTER! JAG BITER IHOP OCH SÄTTER PÅ ETT LEENDE!

19 nu, liten blir stor^^

XOXO
BRAXANA


fick lust att låta klassen glänsa lite











de kallar sig FÖ09...

our name is 09. FÖ09

XOXO


nu äre dags för lite gös


så ser en gös ut

XOXO
BRAXANA


say hello to mama

HELLo, här har ni en utmattad braxbajamajakatt. IDAG, stormade jag upp ur sängen, åkte in mot enk city. hem till Kristinas mansion, där hittade jag två blonda kvinnor vid namn Kristina och Ebba! Vad gjorde vi, vi lekte lite och så, det var trevligt och det var ju ett tag sedan jag träffade dig stina, jag ska säga dig: DU HAR DÅ INTE FÖRÄNDRATS ETT DUGG!!!!! SEN, så skulle ju faktiskt jag och EBBA plugga fekke. så vi pallrade oss ner på stan och bestämde oss för att lunchaa på café magnifik. MAGNIFICENT! jag beställde en tacopaj som var lite mesig, men det funkade! Vi pluggade och det bra, nu har jag en del att plugga här hemma också, imorgon fyller ju min kära syster 19 bast så då kommer jag nog inte hinna plugga så mycket! MEN SEN, när jag lämnat av Ebba på bussen mot stränkan och jag pallrar mig hem, kommer hem. Hm vänta lite nu. nycklar? nej, inga nycklar. så där står jag utanför dörren som helt förstelnad i två timmar. men sen kom det en bil och ur den hoppade min mor och syster. Så ja, nu försöker jag kyla ner mig lite. lyssnar på Kelly Rowland – Commander tror den handlar om mig!?!?!

Har ätit en banan och den var väldigt god, det var dessutom jordgubbar i ebbas sallad och de var jättegoda!

WOHO! KOLLA IN DET HÄR DÅ, FRÅGADE NYSS MIN FAR OM DET FANNS NÅGON BRAX I FISKENÄTET. GUESS WHAT. DET FANNS DET, OCH DET VAR INGEN LITEN BRAX HELLER, UTAN EN JÄÄÄTTEESTOR BRAX! behöver jag säga mer? nej.

your new queen.

XOXO
BRAXANA


 


where am i?

AAAH, jag är ju med mina bevakande lejon! PÅ LANDET! Här känner jag mig trygg!

Vi har lagt nät, sofie har invigt dasset för i år (jag ville men nej) jag har utfört lite yoga i kvällssolen, klappat på det manliga lejonet (min favvo) Om det finns en BRAX i nätet imorgon är det ett tecken på att jag har makt över mälaren. queeen. QUEENS. gröneborg= mälaren. aah snart äre dax för queens att inta the white boobie och tuta iväg mot horisonten.

Imorgon= FEK plugg med ebba, fina grejer. men hey, nu ska jag sluta skriva. ps: gjorde idag matte nationella och franska, tough day, but im okay!

vit sand från indien.
XOXO
BRAXANA


bad romance????????

HEEEEEY, here i am super lonley. hot like mexico...

Jag har funderat lite, eller vänta nu måste komma på vad det var jag tänkte på... nu kommer jag inte på bara för det. synd för er

vi kör en livesändning istället från braxis mansion. (playboy mansion)


 fingrar är så sjukt gott på sommaren, men de växer ju inte direkt på träd.


luring där

XOXO
BRAXANA


update braxis plaza

ätit nässelsoppa, snart blir det egenfångad firre från mälaren, yes jag är kannibal under vissa högtider/helger.

saknar min europakunskapsbok........


ruggiga gaddar

fisk med händer? en kusin till braxana?

sötare får man leta efter! :')

XOXO
BRAXANA


döööeende

jag håller på att dö, jag orkar inte plugga så mycket som jag behöver göra! det är såååå irriterande. Jag bara somnar hela tiden. hur ska jag lära mig allt när jag gör läser i sömnen? whaaa, har en paus nu. måste piggna till lite. nu har jag i alla fall gått igenom romarriket någorlunda, så ska börja med grekland nu. men nu är det bara två jobbiga veckor kvar, sen är de en chillvecka och sen sommarlov. jag ska försöka plåga mig själv lite till så jag kan relaxa ordentligt när allt är klart utan att allt gick bajs!

sen vill man ju chilla ute nu när det är varmt men jag pluggar bättre inne. så nu ska jag plugga inne ett tag.


lite GAGA

XOXO
BRAXANA


SINGER/SONGWRITER

tjenis *****! här sitter jag i soffan och myser. Har ätit jättegod mat, grillat kött med potatiskroketter och bearnaisååås! MMMM, imorgon är vi lediga, fredag med! det är ju dock europabeachen imorgon men jag tror yyvärr jag hoppar den, min kropp says NO. trött och sliten, stackars liten.

BUSY WOMAN, det är jag. nu gäller det att tagga till de sista veckorna, inte en lugn stund! kanske ikväll, men imorgon då ska jag plugga. fredag blir det ju shejka röven hela dagen, och sen är det lördag då fyller lille calle 1 år! nu började jag tänka på callé! synd att jag hann sluta innan han började kunskap! callé, callé. hans bror johannés citat som är så sant: JAG BLIR FULL PÅ REDBULL! ja man märker ju vem de brås på...... ellé?

på söndag är det väl inget speciellt, eller jo vi ska kanske dansa då. måste kolla upp det där! efter en vecka i värmen blir man lite off, ingen chans att surfa ut på nätet så man missar ju en hel del, hade 15 mail när jag kom hem så man blandar så lätt ihop all information! jag känner för att skriva en låt... en låt om en busy woman. Låten skulle heta BUSY WOMAN.

"oh no i wanna snooze, i must get up and drink some juice. then i'll be alert, ready for a flirt. make my face and 
smile in the mirror, ready for the bus, maybe its the driller (drillemannen) put in my card, blip blip. im on the bus
 with my tard (jenny) lets study some math, maybe ill get into marcus flat? :o Oh my lord we're almost there, you need to press the button dear (jenny) -"okey i'll press dont wanna mess" Getting off lets start to walk, there is no time for us to talk. walking pass the harry shop, laughing our asses off. Then we  shut it up, we need to watch the clock!  OMG its almost seven! - "I just thought we we're in heaven." NO NO NO, this is real school is calling i can hear the cows are roaring! HURRY HURRY, we can't by curry, on our way, even though its Dr. Bombay!
Finally at school now we can act cool, meeting someone older, he stopped us with his shoulder, HEY THERE WHAT YA DOING OLD MAN? IM A FUKKING BUSY WOMAN!"

hm, inte så dumt.

XOXO
BRAXANA


charmy


en charmig bild som jag tog the last night in aten med min kepa, här ser ni även vår fina utsikt.

nu ska jag plugga lite, lyssna på gaga äta god mat, mamma hämtade nyss rabarber, lägga in bilder på fb ska jag också göra!

XOXO
 BRAXANA


IM A MONSTER

JUUUUSSSOOOO ALLA KÄRA FANS! nu sitter jag här och diggar till Lady Gaga – Teeth! SHOW ME YOUR TEETH! det var grymt igår, finns inte mycket mer att säga!

Men det har ju hänt en del andra saker också, jag har ju vart ute på resande fot i några dagar. in GREECE! DELFI, sen ATEN.

I aten blev lite lite inburade pga. det KAOS som härjade, lite tråkigt det kanske men vi klarade oss ändå! NU LYSSNAR JAG PÅ Lady Gaga – Boys Boys Boys!

Jag orkar inte skriva allt för mycket, så jag bjuder på de foton jag lyckats fånga! VOILÀ, NJUUUUT!



KOLLA VAD SNYGGA ALLA ÄR!!!!!






we show our teeths!

mattis och brax får avsluta the PiX!

XOXO
BRAXANA!


I'M A STAR!

nuuu ska jag sooova efter en lång dag som avslutades på bäääästa sätt!!!!! mer om det imorgon, min säng gormar och skriker, den har saknat mig. som jag saknat den. mmmm min lilla isbjörn har också saknat mig.

sov gott alla monster



XOXO
BRAXANA

NÅGOTING HAR HÄNT....

BRAXANA HAR FYLLT 17 BAST, igår den 30 april hände det. Jag bytte ut sexan mot en sjua. ser lite finare ut, och det passar bättre inför GREKLAND. IMORGON NATT HOPPAR JAG PÅ BUSSEN MOT ARLANDA, DÄR TAR JAG ETT PLAN TILL KÖPENHAMN... och stannar där.

Min dag igår var fín, gick ju i skolan till 16.10 men thaaats life, med lite smärtor i kroppen klarade jag mig och mina glittriga vänner gjorde dagen ljus och fin! BUSS HEM, var ganska trött, åt en asgod middag med mina parentes och sen gjorde jag inget mindre än creme brûléeeeeee! den blev faktiskt väldigt god! klockan tickade på och mot nattens mörka timmar fick jag besök av alltid lika GALNACRAZYKOKKO lina som knatade upp till mitt plaza i skräck! vi hade det mysigt i källaren där vi drykade satan.


jag är mykkeeé nöjd med min dag, HALLELUJAH!

IDAG kommer släkt och grejer för att fira mig, så nu är det full rullé här hemma! ska börja packa inför greco. mm längtar efter alla håriga bringor jag kommer möta. alla mörka ögon.. alla mörka lockar.

EN NYBAKAD BILD PÅ EN NYBAKAD SWEET 17!


XOXO
BRAXANA


RSS 2.0